CMV MINI's

Volleybal voor 6 tot 12 jaar

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Volley2b is trots op de CMV mini's

Volley2b is er trots op een grote en levendige groep CMV-jeugdleden te hebben, waar kinderen van 6 tot 12 jaar de kans krijgen om de basis van volleybal te leren en plezier in de sport te ontwikkelen.

CMV staat voor Cool Moves Volley, een speciaal volleybalprogramma dat is ontwikkeld om kinderen op een leuke en toegankelijke manier te laten kennismaken met volleybal. Het CMV-programma bestaat uit verschillende niveaus, waardoor elk kind op zijn of haar eigen tempo kan leren en ontwikkelen.

De CMV van Volley2b krijgen training van ervaren coaches die gespecialiseerd zijn in het werken met jonge kinderen. Zij leggen de focus op het aanleren van de basisvaardigheden, zoals serveren, passen, en opslaan, maar ook op plezier en teamwork.

Bij Volley2b vinden we het belangrijk dat kinderen in een veilige en leuke omgeving leren volleyballen. Wij geloven dat ieder kind op zijn of haar eigen manier en tempo moet kunnen leren en ontwikkelen. Daarom houden we bij de indeling van de teams rekening met persoonlijke voorkeuren, sociale contacten en ambities, naast leeftijd en niveau.

“Ik vind het super leuk bij Volley2b! We leren hoe we moeten volleyballen, maar we doen ook heel veel leuke spelletjes. De trainers zijn heel aardig en ik heb al veel nieuwe vrienden gemaakt. Volleyballen bij Volley2b is het leukste van de hele week!”

Sara Jansen

Speelster CMV niveau 5

Sporten met een glimlach op je gezicht

CMV volleybal maakt kinderen gelukkig

Bij de CMV mini’s van Volley2b draait alles om plezier in de sport. Of het nu tijdens trainingen, wedstrijden of bij evenementen is, we zorgen ervoor dat onze mini’s altijd met een glimlach het veld op gaan – en met een nog bredere glimlach er weer af komen!

Deskundige begeleiding

Bij Volley2b krijgt onze CMV professionele begeleiding van ervaren trainers en coaches. Zij zorgen ervoor dat kinderen de basisvaardigheden van volleybal op een leuke en veilige manier leren.

Speels leren

Bij Volley2b geloven we in speels leren. We integreren leuke spelletjes en activiteiten in onze trainingen om kinderen te helpen de basisvaardigheden van volleybal te leren en te ontwikkelen.

Vriendschappen voor het leven

Bij Volley2b maken kinderen hun eerste vrienden in de sport. De banden die ze in deze jonge jaren opbouwen, kunnen vaak een leven lang meegaan.

Bij Volley2b is er altijd wat te beleven!

Volley2b CMV in cijfers

CMV-jeugdleden
0 +
Teams
0

Gezond volleyballen is belangrijk

Gezonde samenwerking Fysio Fitality

Ook bij onze jongste volleyballers is gezondheid belangrijk. Samen met Fysio Fitality besteden we aandacht aan gezond bewegen en houding tijdens de trainingen. Zo dragen we bij aan het voorkomen van blessures en helpen we kinderen de liefde voor de sport te ontdekken.

John en Dirk van Fysio Fitality

Je reis door de volleybalwereld

Een geweldige reis door de volleybalwereld begint bij de CMV van Volley2b! Of je kind nu een toekomstige ster is of gewoon een plek zoekt om plezier te hebben en vrienden te maken, Volley2b biedt een liefdevolle, ondersteunende en opwindende omgeving om te beginnen met volleyballen. We kunnen niet wachten om je kind te verwelkomen in onze club en samen te genieten van deze prachtige sport!

We geloven ook in het bouwen van gemeenschap en het creëren van geweldige herinneringen buiten het veld. Dat is de reden waarom we gedurende het hele jaar verschillende evenementen en activiteiten organiseren speciaal voor onze CMV-leden.

Of het nu gaat om feestjes na de wedstrijden, uitjes of onze jaarlijkse hoogtepunt – het jeugdkamp – we zorgen ervoor dat er altijd iets leuks te doen is voor onze mini’s. Deze evenementen zijn niet alleen een geweldige manier voor de kinderen om elkaar beter te leren kennen en vriendschappen te verdiepen, maar ze dragen ook bij aan de geweldige clubgeest die we bij Volley2b hebben.

Ons jaarlijkse jeugdkamp is een bijzonder geliefd evenement. Tijdens dit kamp hebben de kinderen de mogelijkheid om een weekend lang plezier te hebben met hun teamgenoten, deel te nemen aan leuke activiteiten en natuurlijk veel te volleyballen. Het is een geweldige ervaring die onze jongste leden niet willen missen.

Stel je vraag aan de CMV commissie