A/B/C jeugd

Volleybal voor 12 tot 18 jaar

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Volley2b heeft diverse jeugdteams tussen de CMV en de senioren in

Binnen de volleybalsport worden jeugdteams onderverdeeld in verschillende categorieën: A, B en C-jeugd. Bij Volley2b streven we ernaar om deze jeugdteams op een zo passend mogelijke manier in te delen, zodat elk kind op zijn of haar niveau kan volleyballen en zich verder kan ontwikkelen. Om deze reden hebben we ook een Jeugdstartersgroep voor de beginnende volleyballer.

De A-jeugd bestaat uit spelers en speelsters van 16 tot 18 jaar oud. Dit zijn vaak al gevorderde volleyballers die competitief willen spelen en zich verder willen ontwikkelen op technisch en tactisch vlak.

De B-jeugd voor spelers en speelsters van 14 tot 16 jaar oud. Deze groep bestaat uit kinderen die al enige ervaring hebben met volleybal en die hun techniek en spelverstand willen verbeteren. Er wordt bij de B-jeugd nog steeds competitief gespeeld, maar er is ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van elke speler.

De C-jeugd bestaat uit spelers en speelsters van 12 tot 14 jaar oud. Bij deze groep ligt de nadruk vooral op het aanleren van de basistechnieken en spelregels van volleybal. Er wordt in een wat minder competitieve omgeving gespeeld, zodat de kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de sport.

Bij Volley2b vinden we het belangrijk dat elk kind plezier heeft in het volleyballen en zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Daarom kijken we bij het indelen van de teams niet alleen naar leeftijd en niveau, maar ook naar persoonlijke voorkeuren, sociale contacten en ambities. Onze ervaren trainers en coaches zorgen er voor dat spelers de juiste begeleiding krijgen om zich verder te ontwikkelen en het maximale uit zichzelf te halen.

“Ik speel nu al een paar jaar bij Volley2b en ik voel me hier echt thuis. De sfeer binnen de club is super gezellig en iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is. Of je nu net begint met volleybal of al wat meer ervaring hebt, er is altijd een plek voor je binnen Volley2b. Ik vind het vooral leuk dat we niet alleen serieus bezig zijn met volleyballen, maar ook veel gezellige activiteiten doen buiten het veld om. Bij Volley2b voel ik me echt op mijn plek!”

Koen Schot

Speler Jongens A1

Vriendschappen voor het leven

Binnen de A/B/C jeugd ontstaan vriendschappen

Of het nu komt doordat de vereniging zo gezellig is of doordat we jaarlijks een fantastisch jeugdkamp organiseren, binnen de A/B/C jeugd bij Volley2b ontstaan hechte vriendschappen. En vaak gaan deze vriendschappen door tot in het seniorenvolleybal en ver daarna.

Deskundige begeleiding

Bij Volley2b krijg je professionele begeleiding van ervaren trainers en coaches. Zij helpen je niet alleen bij het verbeteren van je techniek en spelverstand, maar ook bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals teamwork en communicatie.

Gezellige sfeer

Volley2b staat bekend om zijn gezellige en open sfeer. Je maakt snel nieuwe vrienden en voelt je al snel thuis bij de club. Naast het volleyballen worden er ook veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals feestjes, toernooien en uitjes.

Op je eigen niveau spelen

Bij Volley2b streven we ernaar om elk kind op zijn of haar eigen niveau te laten spelen. Of je nu net begint met volleybal of al wat meer ervaring hebt, er is altijd een plek voor je binnen de club. Kinderen kunnen zich bij ons ontwikkelen maar kunnen ook vooral plezier maken met leeftijdsgenoten.

Bij Volley2b is er altijd wat te beleven!

Volley2b ABC in cijfers

ABC-jeugdleden
0 +
Teams
0

Gezond volleyballen is belangrijk

Gezonde samenwerking Fysio Fitality

Sporten is gezond en dat geldt dus ook voor volleybal. Toch raken A/B/C jeugdleden helaas soms geblesseerd. Om blessures te voorkomen leren wij kinderen gezonde vormen van krachttraining aan in samenwerking met Fysio Fitality.

John en Dirk van Fysio Fitality

Stel je vraag aan de technische commissie