Kalender events!

Toernooien, activiteiten, clinics en andere hoogtepunten deze zomer!


info@volley2beach.nl

Doe zomer 2024 mee aan..

Hieronder de evenementenkalender voor zomer 2024! Toernooien, activiteiten, clinics en andere hoogtepunten. Zodra je je kan aanmelden of meer informatie bekend is, vind je bij de activiteit een link. In de loop van april zal veel informatie bekend worden.

 • Woensdag 27 maart: Beachtrainerworkshop 1  (verslag!)
 • Woensdag 17 april: Beachtrainerworkshop 2 (alleen voor deze workshop aanmelden is mogelijk!). Voor iedereen die meer van beachvolleybal wilt weten. Van 19.30-22.00 uur op onze eigen velden onder leiding van William Klaver. 
 • Vrijdag 26 april: Koningsspelen
 • Maandag 13 mei: start Trainingen + Clubavonden – Week 1 van 8! Ga naar “Beachtrainingen 2024” voor meer info!

   

 • Vrijdag 17 mei: bedrijventoernooi

   

 • Zaterdag 1 en zondag 2 juni: Junior Beach Circuit. Nog onder voorbehoud, definitieve publicatie toernooienkalender Nevobo volgt 1 april.

   

 • Vrijdag 14 juni: bedrijventoernooi
 • Zaterdag 15 en zondag 16 juni: beachtennis event

   

 • Zaterdag 22 en zondag 23 juni: Junior Beach Circuit. Nog onder voorbehoud, definitieve publicatie toernooienkalender Nevobo volgt 1 april. 

 • Zaterdag 29 juni: Nationale Beach Competitie – 3e divisie dames en heren. Aanmelden mogelijk via de Nevobo vanaf 1 april.

   

 • Maandag 1 juli: Week 8 Trainingen! Met de week erna (8, 9, 10 en 11 juli) nog als uitloop mocht er een keer een training niet doorgegaan zijn.

   

 • Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli: Lansingerland Beachfestival! Hier alvast het inschrijfformulier, een uitgebreider bericht volgt uiteraard!

Lansingerland Beachfestival!

Het hoogtepunt van de beachzomer wordt het weekend van 5, 6 en 7 juli. Volley2B en OpenAir Bergschenhoek organiseren een groot beachfestival. Denk aan: een toernooi, verschillende sporten, BBQ en muziek. Veel gezelligheid en actief bezig zijn. Met je team, vrienden, familie of collega’s. Het laatste weekend voor de zomervakantie!

Meer informatie volgt in april!,
maar vind hier alvast het inschrijfformulier,

Stel je vraag aan Volley2beach

Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare trainers. Bij de jeugd streven we naar 1 trainer op 1 veld met maximaal 8 tot 10 jeugdspelers. Bij volwassenen kan dit 1 trainer op 2 velden met maximaal 16 spelers zijn. Indien er niet genoeg trainers zijn, gaat een groep nog niet van start en zoeken we een zo goed mogelijke oplossing.

Uiteraard! We hebben Team Beachvolleybal die helpt de trainingen en groepen te organiseren en uiteraard een groep trainers. Meld je bij Sander of info@volley2beach.nl. Misschien training geven? Kom dan ook naar de trainersworkshops op woensdag 27 maart en/of 17 april!

Of kijk bij onze beachvacatures waar je kunt helpen.

Ook voor deze doelgroep kan er voor leden en niet-leden ingeschreven worden voor trainingen op de woensdag middag.

Naast de ‘gewone’ CMV trainingen op het zand is bij voldoende interesse, voor CMV leden N5-6 / voor niet-leden nu basisschool groep 7-8, de mogelijkheid om net als bij de jeugd in te schrijven voor training “Leren Beachvolleyballen” (2 tegen 2). Aanmelden hiervoor kan via het inschrijfformulier.

Deze opzet is gemaakt om een goede balans tussen trainingen, clubavonden en vrij reserveren te vinden. In de loop van mei zal meer duidelijk worden over de totale behoefte aan deze verschillende mogelijkheden en het definitieve schema steeds duidelijker worden.

De contributie voor 8 weken beachtraining is €40 voor leden van Volley2B en €60 voor nog-niet-leden. Hierbij zit het beachlidmaatschap inbegrepen. Je mag dus ook velden reserveren wanneer het kan en bent welkom om mee te spelen op de clubavonden. Contributie wordt pas werkelijk geïnd als je onderdeel uitmaakt van een trainingsgroep die definitief van start is.

Wil je geen beachtrainingen volgen, maar wel velden kunnen reserveren of meedoen aan clubavonden en evenementen dan is de contributie voor leden €10 en voor niet-leden €30

Ja hoor, voor Volley2beach leden is dat mogelijk via ons reserveringssysteem.
Het Volley2beach lidmaatschap is 10 euro voor Volley2b (zaal)leden en 30 euro voor niet-leden. Met dit lidmaatschap kun je vanaf mei een veld reserveren om te beachen.
Wil je daarnaast ook trainen, kijk dan naar onze mogelijkheden en schrijf je in via volley2b.nl/beachtrainingen-2024

Ben je geen lid maar wil je een veld huren voor beachvolleybal of heb je interesse om een veld te huren tbv. beachvoetbal of beachtennis neem dan contact op met info@volley2beach.nl voor mogelijkheden en kosten.

In principe gaat de training altijd door. Alleen bij onweer of een combinatie van kou en/of regen en/of storm kan er een training uitvallen. Dan volgt hierover ’s middags communicatie.

Bij trainingen maak je deel uit van een vaste groep en heb je een trainer. Na 8 weken training begrijp je meer van beachvolleybal en ben je hier beter in geworden. De clubavonden staan in het teken van potjes spelen met elkaar en de sociale sfeer op de locatie verder die avond.

Sociaal & actief bezig zijn

Samenwerking

Wij zijn heel blij met de steun van onze partners. Heeft u ook interesse om Volley2beach op de één of andere manier te ondersteunen neem dan contact op met ons via info@volley2beach.nl

Mogelijkheden | Heeft u interesse om uw bedrijf op een sportieve manier te verbinden aan Volley2beach? Wij denken graag mee met de invulling. Mogelijkheden zijn zichtbaarheid op de locatie, mee in onze communicatie online, vitaliteit met het bedrijf door clinics of een bedrijventoernooi en door maatschappelijke betrokkenheid gericht op jongste jeugd, een talententeam of juist senioren. Drie standaard pakketten zijn bordsponsor, veldsponsor of hoofdsponsor van de locatie en het clubhuis. 

Waar staan we voor?

Een aantrekkelijke sportlocatie die het hart vormt voor beachvolleybal en andere beachsporten in Lansingerland. Een plek met een divers aanbod aan activiteiten voor de leden van Volley2b én voor sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere geïnteresseerden.

Wat willen we bereiken?

We werken aan een locatie in de look&feel van een strandclub, die bruist van de activiteiten en waar iedereen veilig en plezierig kan sporten. We dragen bij aan de gemeentelijke en maatschappelijke thema’s vitaliteit, inclusie en verbondenheid.

Ook voor bedrijventoernooien!

Onze beachlocatie met 4 velden, terras en kantine is zeer geschikt voor een sportief en sociaal uitje met collega’s. Een gezamenlijke warming-up, uitleg of demo, drankjes & hapjes, muziek of bbq zijn indien gewenst te regelen.

Bij Volley2beach is van alles te beleven!

Volley2beach in cijfers

0 +
Leden
0 +
Velden