Sponsoring

Sociale samenwerking binnen Lansingerland en daarbuiten.

Home Volley2b

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Samen Sterk: Bedrijfssponsoring bij Volley2b

Volley2b gelooft in de kracht van gemeenschap, zowel op het volleybalveld als daarbuiten. Als een prominente sportclub in Lansingerland, zien wij een geweldige kans om een samenwerking aan te gaan met lokale bedrijven. Samen kunnen we zorgen voor een win-win situatie: een versterking van ons clubvermogen en een positieve belichting van uw bedrijf in een sportieve en maatschappelijk betrokken context.

We begrijpen dat ieder bedrijf uniek is, met eigen doelstellingen en prioriteiten. Daarom streven wij naar een flexibele en persoonlijke benadering in onze samenwerkingen. Of uw doel nu is om de naamsbekendheid te vergroten, uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen, of de lokale gemeenschap te ondersteunen, Volley2b biedt diverse mogelijkheden voor sponsoring.

Door Volley2b te sponsoren, verbindt uw bedrijf zich aan een club die staat voor sportiviteit, inclusiviteit en gezelligheid. Uw steun maakt het mogelijk dat we onze leden, jong en oud, de beste volleybalervaring kunnen bieden en tegelijkertijd zullen we uw bedrijf betrekken bij onze clubactiviteiten en evenementen.

Samen kunnen we zorgen voor een sterkere lokale gemeenschap, waarin sport en bedrijfsleven hand in hand gaan. Wij kijken ernaar uit om de mogelijkheden van een partnerschap met uw bedrijf te bespreken!

Neem contact op met Wouter van Dijk

Of je nu op zoek bent naar een team waarin je op sportief niveau uitgedaagd wordt, een team waar je vrienden voor het leven maakt of een vereniging waar je je simpelweg thuis voelt, het kan allemaal bij Volley2b. Wij zijn een volleybalvereniging voor jong en oud, gedreven en gezellige sporters en verwelkomen het hele jaar door nieuwe leden.

Wouter van Dijk

Sponsoring & Business

Meld je aan als sponsor

Contact met Volley2b

Telefoon

0642136213

Mailadres

sponsoring@volley2b.nl

Locatie

Sporthal de Ackers in Bergschenhoek

Een kleine Volley2b geschiedenis

1965

Volleybalvereniging Valeas wordt opgericht in Bergschenhoek

1971

Volleybalvereniging Weidevogels wordt opgericht in Bleiswijk, later werd dit Spanning 220

1993

Volleybalvereniging VV Berkel wordt opgericht in Berkel en Rodenrijs

2007

Volleybalverenigingen Valeas en VV Berkel fuseren tot Volley2b

2008

Volleybalverenigingen Spanning 220 sluit zich aan bij Volley2b

Volley2b uitgedrukt in cijfers

sponsoren
0 +
Teams
0
Evenementen per jaar
0
Trainingen per week
0

Volley2b sponsoring updates

Evenementen

Volley2b Bedrijventoernooi 2024

Bedrijventoernooi 2024 groot succes Maarliefst 18 teams streden op donderdag 15 februari voor de eretitel tijdens het Bedrijventoernooi Het jaarlijkse Bedrijventoernooi was een mooi event

Lees verder »
Evenementen

Volley2b Bedrijventoernooi 2024

Bedrijventoernooi 2024 Je kunt je als team weer inschrijven voor de volgende editie van het Bedrijventoernooi. Het jaarlijkse Bedrijventoernooi zit er weer aan te komen!

Lees verder »
Sponsoring

BR Containers B.V. helpt V2B

BR Containers B.V. helpt V2B BR Containers betaalt nieuwe telborden BR Containers B.V. heeft afgelopen jaar een donatie gedaan voor de vereniging, zodat er nieuwe,

Lees verder »
Sponsoring

Nieuwe sponsorpartner: Roveg

ROVEG fruit nieuwe partner Sinds enkele weken is Roveg Fruit B.V. een nieuwe partner van onze vereniging.  Roveg stimuleert graag de vitaliteit, het talent en

Lees verder »
Sponsoring

Nieuwe sponsorpartner: TRAKA

TRAKA Nederland nieuwe partner Sinds enkele weken is TRAKA een nieuwe partner van onze vereniging.  Traka Nederland is trots om zich vanaf nu sponsor te mogen

Lees verder »