Teams / niveaus

Volleybal voor iedereen

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Volley2b heeft een leuk passend team voor iedereen die wil volleyballen

Of je nu een beginner bent die graag de basis van het spel wil leren of een ervaren speler die zijn/haar vaardigheden wil aanscherpen, bij Volley2b vind je een plek waar je je passie voor volleybal kunt beleven.

Onze club heeft een dynamische en levendige jeugdafdeling, bestaande uit de A/B/C jeugdteams. Deze teams vormen het kloppende hart van Volley2b en bieden jonge spelers een geweldige kans om zich te ontwikkelen, vrienden te maken en plezier te hebben in een stimulerende omgeving.

Bij Volley2b geloven we in het belang van een holistische benadering van de sport. Onze enthousiaste en gekwalificeerde trainers staan klaar om de spelers niet alleen technische vaardigheden bij te brengen, maar ook waarden zoals teamwork, discipline en doorzettingsvermogen. We moedigen onze jeugdleden aan om hun volledige potentieel te benutten en te groeien als individuen, zowel op als buiten het volleybalveld.

Op deze algemene verzamelpagina vind je een overzicht van alle jeugdteams en niveaus die we bij Volley2b aanbieden. Of je nu in de A-, B- of C-categorie valt, we hebben een plek voor jou. Elk team heeft zijn eigen specifieke kenmerken en doelstellingen, maar ze delen allemaal een gemeenschappelijke passie voor het spel en een gedrevenheid om te slagen.

Blader door de verschillende secties en ontdek meer over onze teams, trainingsprogramma’s, wedstrijden en evenementen. Hier kun je alles vinden wat je moet weten om deel uit te maken van de Volley2b-familie. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de updates, en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt.

We nodigen je uit om je volleybalreis voort te zetten met Volley2b en te ontdekken hoe deze prachtige sport je kan inspireren, uitdagen en verbinden. Sluit je aan bij onze gemeenschap en laat ons samen de passie voor volleybal delen!

Het Volley2b-team verwelkomt je met open armen. Laten we samen bouwen aan geweldige herinneringen en succesvolle momenten op en naast het veld.

Waar pas jij?

Als je start met volleyballen.

Volley2b CMV Speeltuin

De ideale plek voor jonge kinderen om spelenderwijs kennis te maken met volleybal en motorische vaardigheden te ontwikkelen in een leuke en veilige omgeving.

Is dit iets voor jouw kind?

Lees meer over de Volley2b CMV Speeltuin!
Meer over CMV Speeltuin

(Mini's) CMV jeugd

Onze CMV-programma's bieden kinderen de kans om hun volleybaltalenten te ontdekken en te ontwikkelen, terwijl ze plezier hebben en nieuwe vrienden maken.

Is dit iets voor jouw kind?

Lees meer over de Volley2b CMV
Meer over CMV

ABC Jeugd

Voor ambitieuze jeugdspelers bieden we uitdagende trainingsprogramma's en spannende competities om hun volleybalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Is dit iets voor jou?

Lees meer over de Volley2b ABC jeugd
Meer over ABC jeugd

Senioren

Onze seniorenteams staan garant voor competitief volleybal op laag, gemiddeld en hoog niveau, waarbij teamwork en passie samenkomen om de sportieve doelen te bereiken.

Is dit iets voor jou?

Lees meer over de seniorenteams bij Volley2b
Meer over seniorenteams

Recreanten

Onze recreantenafdeling verwelkomt spelers van alle niveaus die op een ontspannen en gezellige manier willen genieten van volleybal, met aandacht voor plezier en sociale interactie.

Is dit iets voor jou?

Lees meer over de Volley2b recreanten
Meer over recreantenteams

Volley2b is meer dan een club; het is een hechte gemeenschap waar passie, inzet en teamgeest samenkomen. Samen bouwen we aan een omgeving waar spelers van alle niveaus hun volleybaldromen kunnen najagen. Kom en ervaar het plezier van een super gezellige vereniging bij Volley2b!”

Bart Visser

Bestuurslid Volley2b

Deskundige begeleiding

Bij Volley2b ontvang je deskundige begeleiding van ervaren trainers en coaches, die je niet alleen helpen om je techniek en inzicht te verbeteren, maar ook belangrijke vaardigheden zoals teamwork en communicatie ontwikkelen.

Gezellige sfeer

Volley2b staat bekend om zijn gastvrije en inclusieve sfeer, waar je snel nieuwe vriendschappen kunt sluiten en je direct thuis voelt. Naast volleybal worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd, zoals feesten, toernooien en uitstapjes, om het plezier te vergroten.

Op je eigen niveau spelen

Bij Volley2b streven we ernaar om elk individu op zijn of haar eigen niveau te laten spelen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, er is altijd een plek voor je binnen onze club. Bij ons kun je jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid met leeftijdsgenoten.

Bij Volley2b is er altijd wat te beleven!

Volley2b teams in cijfers

Leden
0 +
Teams
0

Gezond volleyballen is belangrijk

Gezonde samenwerking Fysio Fitality

Sporten is gezond en dat geldt dus ook voor volleybal. Toch raken A/B/C jeugdleden helaas soms geblesseerd. Om blessures te voorkomen leren wij kinderen gezonde vormen van krachttraining aan in samenwerking met Fysio Fitality.

John en Dirk van Fysio Fitality

Stel je vraag aan de technische commissie