Heb jij iets met kleding

Door onze kleding laten wij zien dat we samen een club zijn. Heb je tijd en zin om voor leden pas sessies te organiseren, kleding te bestellen en de voorraad op orde te houden en er zo voor te zorgen dat al onze spelers in ons mooie wedstrijdtenue hun wedstrijden kunnen spelen en artikelen uit onze webshop kunnen bestellen, meld je dan aan als kledingbeheerder. Wat wordt er van je verwacht:

  • het organiseren van pas sessies om de maat te bepalen voor wedstrijdkleding of artikelen die leden uit de webshop willen bestellen.
  • Het bestellen van wedstrijdkleding bij de leverancier en daarna de uitlevering aan leden.
  • De voorraad van de webshop en wedstrijdkleding up to date houden
  • Het bijhouden van administratie, oa mbt shirtnummer verdeling en het klaarzetten van de facturatie.

Wat bieden wij?

  • Een taak die aan het begin en einde van het seizoen extra tijd maar verder qua tijd naar eigen inzicht kan ingedeeld kan worden.
  • Contacten met alle geledingen van onze club
  • De kans iets bij te dragen aan onze vereniging


Tijdsinvestering
Deze taak vraagt vooral aan het einde en begin van het seizoen extra tijd, maar komt daarna gemiddeld op 1 uur per week. Deze taak kan ook gedeeld worden tussen 2 mensen.

Jouw profiel:

  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je kunt een administratie bijhouden
  • Je hebt er lol in om spelers van wedstrijdkleding te voorzien.


Zin om mee te werken aan de kledingbeheer van onze dynamische volleybalvereniging? Neem contact op via kleding@volley2b.nl of vrijwilligers@volley2b.nl.

Over Volley2b:

Volley2b staat voor het faciliteren van breedtesport in Lansingerland en omstreken en zet zich tegelijkertijd in voor de ontwikkeling van talent, zowel op het veld als binnen onze organisatie. Als vereniging stimuleren we niet alleen de sportieve groei van onze spelers, maar bieden we ook onze vrijwilligers kansen om zichzelf te ontplooien. Sluit je aan bij onze gemeenschap en help mee om de volgende generatie spelers en begeleiders te inspireren.  

Contact met de vijwilligerscommissie

Contact

Mailadres

vrijwilligers@volley2b.nl

Locatie

Sporthal de Ackers in Bergschenhoek

Meer vacatures

Vacature

Vacature Voorzitter

Word jij onze voorzitter Met ingang van seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar iemand voor de positie van voorzitter van onze vereniging. Ben jij

Lees verder »
Vacature

Vacature vrijwilligers commissie

Ga aan de slag in de vrijwilligerscommissie De vrijwilligerscommissie is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met vrijwilligers. Zij zijn verantwoordelijk voor voldoende enthousiaste

Lees verder »
Vacature

Vacature bardienst Beach

Kom jij bardienst draaien op Volley2beach Met ons kleinschalig terras/horeca hebben we bij Volley2Beach een plek voor al onze leden en bezoekers om in de

Lees verder »