Ga aan de slag in de vrijwilligerscommissie

De vrijwilligerscommissie is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met vrijwilligers. Zij zijn verantwoordelijk voor voldoende enthousiaste leden zijn die helpen bij alle verschillende aspecten binnen de vereniging. Verder zorgen ze voor het beleid, de uitvoering van oa. het puntensysteem en de communicatie daarover aan de leden.
Ze nemen initiatieven die erop zijn gericht, leden en/of hun ouders te stimuleren om vrijwilligerswerk binnen de organisatie op te pakken (werving) en ondersteunen vrijwilligers, zodat zij hun werkzaamheden goed en met plezier uit kunnen voeren. Daarnaast Verder zorgt deze commissie ook voor de nominatie en uitreiking van vrijwilliger van het jaar! 

Wat bieden wij?

  • de mogelijkheid om met anderen samen te werken
  • een taak met veel ruimte voor eigen initiatieven
  • een taak die veel voldoening geeft


Tijdsinvestering
Ongeveer 40 uur per jaar. Is 100 vrijwilligerspunten. Voor deze taak worden meerdere mensen nodig,

 

Jouw profiel:

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent een netwerker of je hebt het vermogen mensen om je heen te verzamelen.
  • Je wil met anderen het vrijwilligersbeleid verder uitwerken en zorg dragen voor de  uitvoering ervan.
  • Je kunt belangen afwegen en bent besluitvaardig


Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact opmet: secretaris@volley2b.nl 

Over Volley2b:

Volley2b staat voor het faciliteren van breedtesport in Lansingerland en omstreken en zet zich tegelijkertijd in voor de ontwikkeling van talent, zowel op het veld als binnen onze organisatie. Als vereniging stimuleren we niet alleen de sportieve groei van onze spelers, maar bieden we ook onze vrijwilligers kansen om zichzelf te ontplooien. In veel opzichten krijgen leden een mooie kans om nieuwe ervaringen op te doen en zichzelf binnen en buiten het veld te ontwikkelen. We zijn een warme club, die graag de volgende professionele stap maakt in haar verenigingsbestaan.

Contact met de vijwilligerscommissie

Contact

Mailadres

vrijwilligers@volley2b.nl

Locatie

Sporthal de Ackers in Bergschenhoek

Meer vacatures

Vacature

Vacature Voorzitter

Word jij onze voorzitter Met ingang van seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar iemand voor de positie van voorzitter van onze vereniging. Ben jij

Lees verder »
Vacature

Vacature bardienst Beach

Kom jij bardienst draaien op Volley2beach Met ons kleinschalig terras/horeca hebben we bij Volley2Beach een plek voor al onze leden en bezoekers om in de

Lees verder »