Volleybalspeeltuin

Volleybal voor 3,5 tot 6 jaar

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen

Bij Volley2b geloven we dat het nooit te vroeg is om te beginnen met volleybal! Onze volleybalspeeltuin is speciaal ontworpen voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar om hen kennis te laten maken met de basis van deze prachtige sport. Met spelletjes en oefeningen ontwikkelen ze hun motoriek, coördinatie en teamgeest in een veilige en speelse omgeving.

Onze ervaren trainers creëren een leuke en uitdagende omgeving waarin kinderen plezier kunnen hebben en hun liefde voor sport kunnen ontdekken. Ze worden aangemoedigd om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen, zoals springen, rennen en balgevoel, terwijl ze ook belangrijke sociale vaardigheden leren zoals samenwerken en eerlijk spelen.

“Ik vind het heel leuk om naar de volleybalspeeltuin te gaan. We spelen veel spelletjes en ik heb al veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. De trainers zijn ook heel aardig en maken het altijd leuk voor ons.”

Eva van Dijk

Speelster volleybalspeeltuin

Sporten met een glimlach op je gezicht

Jong geleerd...

Bij Volley2b vinden we het fantastisch om zelfs de allerkleinsten te ontwikkelen met volleybalsport. Hoewel er nog weinig echt volleybal aan te pas komt maken de kinderen wel kennis met de sporthalomgeving, elkaar en trainers. Vermaak en gezelligheid staan centraal maar stiekem weten we dat de allerkleinsten van vandaag zomaar de volleybalsterren van morgen kunnen zijn. 

Plezier staat voorop

Bij de volleybalspeeltuin van Volley2b is plezier het allerbelangrijkste. Kinderen leren het best wanneer ze plezier hebben, en dat is precies wat we hier bieden. De spelletjes zijn leuk, de sfeer is gezellig, en iedereen voelt zich welkom.

ONTWIKKELING VAN VAARDIGHEDEN

Onze trainers zijn ervaren in het werken met jonge kinderen en begrijpen hoe ze hun fysieke en sociale vaardigheden op een speelse en effectieve manier kunnen ontwikkelen. Ze helpen de kinderen om hun balgevoel, motoriek en coördinatie te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke waarden als respect, samenwerking en sportiviteit bijbrengen.

Veilige en positieve omgeving

Bij Volley2b zorgen we voor een veilige en positieve omgeving waarin kinderen zich op hun gemak voelen om te spelen, te leren en nieuwe vrienden te maken. Onze trainers en vrijwilligers zijn allemaal getraind in het creëren van een veilige en inclusieve sfeer.

Bij Volley2b is er altijd wat te beleven!

Volley2b speeltuin in cijfers

Speeltuinspelers
0 +

De liefste trainers staan voor ze klaar

Enthousiaste trainers

Als er één naam synoniem staat voor jeugdvolleybal bij Volley2b, dan is het wel die van Janet Dik. Dit erelid, een ervaren speelster en coach, heeft haar hart en ziel gewijd aan de ontwikkeling van de jongste spelers binnen onze club.

Janet’s bijzondere affiniteit met de allerkleinsten is onmiskenbaar. Ze heeft haar focus gelegd op de CMV en de volleybalspeeltuin, waar ze met geduld en enthousiasme de basisprincipes van het volleybal overbrengt. Haar inspanningen dragen bij aan het warme en gastvrije klimaat dat Volley2b kenmerkt.

Janet Dik

Het begin van je reis door de volleybalwereld

Het plezier van volleybal ontdekken begint in de volleybalspeeltuin van Volley2b! Of je kleintje droomt van grootse sportprestaties of simpelweg een leuke, veilige plek zoekt om te spelen en vriendjes te maken, Volley2b biedt een warme, ondersteunende omgeving om de eerste stappen in de volleybalwereld te zetten. We kijken ernaar uit om je kind te verwelkomen in onze club en samen te genieten van dit prachtige spel!

Bij Volley2b geloven we in het creëren van een hechte gemeenschap en onvergetelijke herinneringen, zowel op als naast het veld. Daarom organiseren we gedurende het jaar diverse evenementen en activiteiten, specifiek voor onze allerjongste leden.

Van gezellige speelmiddagen tot spannende uitjes, we zorgen ervoor dat er altijd iets leuks te beleven is voor onze kleintjes in de volleybalspeeltuin. Deze activiteiten zijn niet alleen een geweldige manier om nieuwe vriendjes te maken, maar dragen ook bij aan de sterke clubgeest van Volley2b.

Onze evenementen zijn altijd een hoogtepunt, waarbij kinderen de kans krijgen om plezier te hebben met hun vriendjes, deel te nemen aan leuke spelletjes en natuurlijk, heel veel te volleyballen. Deze unieke ervaringen wil geen enkel kind missen!

Stel je vraag aan de Speeltuin commissie