Beachtrainingen 2024!

De 8 weken beachtrainingen beginnen na de meivakantie


info@volley2beach.nl

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Trainen bij Volley2beach?

Ook deze zomer organiseren we weer beachtrainingen! Vanaf maandag 13 mei wordt er op maandag t/m donderdagavond acht weken lang getraind. Er zijn trainingen tussen 18.00 en 19.30 uur, en van 19.30 tot 21.00 uur. Onder deze tekst vind je het trainingsschema!

Waarom trainen? 

  • In acht weken beter worden in het spelletje beachvolleybal! 
  • Actief, gezellig, buiten, meestal zomers weer, nieuwe dingen leren. Leuke afwisseling met zaalvolleybal of een andere sport!
  • Met een groep trainingsgroep van zoveel mogelijk vergelijkbaar niveau
  • Ideale combinatie met op de clubavond wedstrijdjes spelen, in het weekend een toernooitje spelen of op vrije momenten een veld reserveren

Hoe worden groepen samengesteld?

In het inschrijfformulier geef je een aantal voorkeuren aan; trainingsdagen, motivatie en eventueel met wie je graag in de groep wilt. Op basis van je voorkeuren, inschatting van niveau en in geval van jeugd stellen we zo gelijkgestemd mogelijke groepen samen.

Is er sowieso plek voor me? 

Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare trainers. Bij de jeugd streven we naar 1 trainer op 1 veld met maximaal 8 tot 10 jeugdspelers. Bij volwassenen kan dit 1 trainer op 2 velden met maximaal 16 spelers zijn. Indien er niet genoeg trainers zijn, gaat een groep nog niet van start en zoeken we een zo goed mogelijke oplossing.

Hoe werkt dit voor de CMV? 

Voor de CMV werkt het hetzelfde als voor de A/B/C-jeugd, met de opmerking dat trainingen 1 uur i.p.v. 1,5 uur duren. Deze staan in het trainingsschema op woensdag tussen 16.00 en 17.00 uur, en van 17.00 tot 18.00 uur. In principe is het eerste uur voor CMV N1 t/m 4 (niet-leden basisschool groep 4-5-6) en het tweede uur voor CMV N5 en N6 (niet-leden basisschool groep 7-8). Ook hier zal dit definitief worden op basis van het aantal aanmeldingen en beschikbare trainers. 

Voor CMV N5 en N6 is er één extra optie: je kunt aangeven graag 2×2 te willen trainen, en net als de A/B/C-jeugd te gaan leren beachvolleyballen. Wil je liever “CMV op het zand” doorzetten met 4×4 spelen, dan geef je dat aan. Op basis van de animo maken we trainingsgroepen. 

En voor de speeltuin? 

De speeltuin gaat na de meivakantie binnen verder, op zaterdagen van 9.30 tot 10.30 uur.  De afsluiting van het seizoen staat gepland met een activiteit op de beach! Interesse in de speeltuin? Kijk op deze pagina of neem contact op met info@volley2b.nl! 

Meer vragen?

Hieronder vind je het trainingsschema, en daaronder een aantal “veel gestelde vragen”. Op deze pagina meer over je lidmaatschap en contributie. Of lees meer algeme informatie over Volley2beach. En uiteraard is er een kalender met andere activiteiten en toernooien. Kom je er nog niet uit, stel dan je vraag via het formulier!

 

Trainingsschema

Links zie je het veldschema voor 2024! De recreanten trainen op dinsdagavond. De senioren op maandag- en donderdagavond. Voor de jeugd zijn er mogelijkheden op maandag t/m donderdag!

Klik op het plaatje voor een vergroting!

Stel je vraag aan Volley2beach

Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare trainers. Bij de jeugd streven we naar 1 trainer op 1 veld met maximaal 8 tot 10 jeugdspelers. Bij volwassenen kan dit 1 trainer op 2 velden met maximaal 16 spelers zijn. Indien er niet genoeg trainers zijn, gaat een groep nog niet van start en zoeken we een zo goed mogelijke oplossing.

Uiteraard! We hebben Team Beachvolleybal die helpt de trainingen en groepen te organiseren en uiteraard een groep trainers. Meld je bij Sander of info@volley2beach.nl. Misschien training geven? Kom dan ook naar de trainersworkshops op woensdag 27 maart en/of 17 april!

Of kijk bij onze beachvacatures waar je kunt helpen.

Ook voor deze doelgroep kan er voor leden en niet-leden ingeschreven worden voor trainingen op de woensdagmiddag.

Naast de ‘gewone’ CMV trainingen op het zand is bij voldoende interesse, voor CMV leden N5-6 / voor niet-leden nu basisschool groep 7-8, de mogelijkheid om net als bij de jeugd in te schrijven voor training “Leren Beachvolleyballen” (2 tegen 2). Aanmelden hiervoor kan via het inschrijfformulier.

Deze opzet is gemaakt om een goede balans tussen trainingen, clubavonden en vrij reserveren te vinden. In de loop van mei zal meer duidelijk worden over de totale behoefte aan deze verschillende mogelijkheden en het definitieve schema steeds duidelijker worden.

De contributie voor 8 weken beachtraining is €40 voor leden van Volley2B en €60 voor nog-niet-leden. Hierbij zit het beachlidmaatschap inbegrepen. Je mag dus ook velden reserveren wanneer het kan en bent welkom om mee te spelen op de clubavonden. Contributie wordt pas werkelijk geïnd als je onderdeel uitmaakt van een trainingsgroep die definitief van start is.

Wil je geen beachtrainingen volgen, maar wel velden kunnen reserveren of meedoen aan clubavonden en evenementen dan is de contributie voor leden €10 en voor niet-leden €30

Ja hoor, voor Volley2beach leden is dat mogelijk via ons reserveringssysteem.
Het Volley2beach lidmaatschap is 10 euro voor Volley2b (zaal)leden en 30 euro voor niet-leden. Met dit lidmaatschap kun je vanaf mei een veld reserveren om te beachen.
Wil je daarnaast ook trainen, kijk dan naar onze mogelijkheden en schrijf je in via volley2b.nl/beachtrainingen-2024

Ben je geen lid maar wil je een veld huren voor beachvolleybal of heb je interesse om een veld te huren tbv. beachvoetbal of beachtennis neem dan contact op met info@volley2beach.nl voor mogelijkheden en kosten.

In principe gaat de training altijd door. Alleen bij onweer of een combinatie van kou en/of regen en/of storm kan er een training uitvallen. Dan volgt hierover ’s middags communicatie.

Bij trainingen maak je deel uit van een vaste groep en heb je een trainer. Na 8 weken training begrijp je meer van beachvolleybal en ben je hier beter in geworden. De clubavonden staan in het teken van potjes spelen met elkaar en de sociale sfeer op de locatie verder die avond.

Sociaal & actief bezig zijn

Samenwerking

Wij zijn heel blij met de steun van onze partners. Heeft u ook interesse om Volley2beach op de één of andere manier te ondersteunen neem dan contact op met ons via info@volley2beach.nl

Mogelijkheden | Heeft u interesse om uw bedrijf op een sportieve manier te verbinden aan Volley2beach? Wij denken graag mee met de invulling. Mogelijkheden zijn zichtbaarheid op de locatie, mee in onze communicatie online, vitaliteit met het bedrijf door clinics of een bedrijventoernooi en door maatschappelijke betrokkenheid gericht op jongste jeugd, een talententeam of juist senioren. Drie standaard pakketten zijn bordsponsor, veldsponsor of hoofdsponsor van de locatie en het clubhuis. 

Waar staan we voor?

Een aantrekkelijke sportlocatie die het hart vormt voor beachvolleybal en andere beachsporten in Lansingerland. Een plek met een divers aanbod aan activiteiten voor de leden van Volley2b én voor sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere geïnteresseerden.

Wat willen we bereiken?

We werken aan een locatie in de look&feel van een strandclub, die bruist van de activiteiten en waar iedereen veilig en plezierig kan sporten. We dragen bij aan de gemeentelijke en maatschappelijke thema’s vitaliteit, inclusie en verbondenheid.

Ook voor bedrijventoernooien!

Onze beachlocatie met 4 velden, terras en kantine is zeer geschikt voor een sportief en sociaal uitje met collega’s. Een gezamenlijke warming-up, uitleg of demo, drankjes & hapjes, muziek of bbq zijn indien gewenst te regelen.

Bij Volley2beach is van alles te beleven!

Volley2beach in cijfers

0 +
Leden
0 +
Velden