Beachtrainingen 2024!

De 8 weken beachtrainingen beginnen na de meivakantie


info@volley2beach.nl

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

ZOMERUPDATE VOLLEY2BEACH!

Met dank aan topvrijwilligers en locatie die steeds mooier wordt!

Het weer zat niet altijd mee maar wat hebben we veel activiteiten georganiseerd en een mooi beachseizoen gehad tot zover! Met onze eigen locatie die steeds weer iets beter wordt: horeca in gebruik, netten bij sloot, nieuwe ballen en nu start met volley2beach boarding rondom de velden.

Met dank ook aan iedereen die organiseert, helpt en training geeft! In totaal 20 trainers verzorgden er sinds de meivakantie voor dat 170 beachleden 8 weken lang een training aangeboden werd en beter zijn geworden in het spelletje. Aanvullend zijn ongeveer 80 leden van Volley2b en ook een groeiend aantal niet-leden beachlid geworden dit jaar. Welkom bij de club. Ongeveer 40 vrijwilligers maakten dit mogelijk: onderhoud, organisatie, ontwerpt, training geven, bardienst draaien, toernooien organiseren. Dank! Zonder jullie geen Volley2beach.

Veel activiteiten:

 • Een NBC, JBC en jeugdtoernooien;
 • 4x Njoi zondag training;
 • Tropisch BeachParty en toernooi door de EC (volgend jaar weer?!);
 • Vrijwilligers BBQ
 • Trainersworkshop
 • Diverse BBQ’s waaronder ook seizoensafsluiting volleybalvereniging Netwerk;
 • Vrij beachen en clubavonden jeugd, senioren en recreanten;
 • Scholen zowel middelbaar als basis op onze locatie.

 

En wist je dat:

 • We bezig zijn Volley2beach shirt;
 • Het clubhuis veel gebruikt wordt voor vergaderingen;
 • We inmiddels 12 sponsorborden hebben geregeld;

Velden reserveren

Tot en met de herfstvakantie blijft de locatie gewoon open voor leden om vrij te spelen. Mogelijk dat we in september nog enkele trainingen aanbieden en activiteiten gaan organiseren zoals een bedrijventoernooi beachvolleybal en eerste beachtennis toernooi. Wil je ook gebruik maken van de velden (10,- als Volley2b lid, 30,- als niet-lid) meld je dan aan via aanmeldformulier. Gebruik maken van de velden kan alleen door te reserveren via het reserveringssysteem op de site www.volley2b.nl/beachvolleybal

Voor overige vragen of ideeën weet ons te vinden info@volley2beach.nl

 

Trainingsschema

Diverse toernooien op de beachlocatie. Hier de deelnemers aan landelijke JBC toernooi.

Klik op het plaatje voor een vergroting!

Stel je vraag aan Volley2beach

Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare trainers. Bij de jeugd streven we naar 1 trainer op 1 veld met maximaal 8 tot 10 jeugdspelers. Bij volwassenen kan dit 1 trainer op 2 velden met maximaal 16 spelers zijn. Indien er niet genoeg trainers zijn, gaat een groep nog niet van start en zoeken we een zo goed mogelijke oplossing.

Uiteraard! We hebben Team Beachvolleybal die helpt de trainingen en groepen te organiseren en uiteraard een groep trainers. Meld je bij Sander of info@volley2beach.nl. Misschien training geven? Kom dan ook naar de trainersworkshops op woensdag 27 maart en/of 17 april!

Of kijk bij onze beachvacatures waar je kunt helpen.

Ook voor deze doelgroep kan er voor leden en niet-leden ingeschreven worden voor trainingen op de woensdagmiddag.

Naast de ‘gewone’ CMV trainingen op het zand is bij voldoende interesse, voor CMV leden N5-6 / voor niet-leden nu basisschool groep 7-8, de mogelijkheid om net als bij de jeugd in te schrijven voor training “Leren Beachvolleyballen” (2 tegen 2). Aanmelden hiervoor kan via het inschrijfformulier.

Deze opzet is gemaakt om een goede balans tussen trainingen, clubavonden en vrij reserveren te vinden. In de loop van mei zal meer duidelijk worden over de totale behoefte aan deze verschillende mogelijkheden en het definitieve schema steeds duidelijker worden.

De contributie voor 8 weken beachtraining is €40 voor leden van Volley2B en €60 voor nog-niet-leden. Hierbij zit het beachlidmaatschap inbegrepen. Je mag dus ook velden reserveren wanneer het kan en bent welkom om mee te spelen op de clubavonden. Contributie wordt pas werkelijk geïnd als je onderdeel uitmaakt van een trainingsgroep die definitief van start is.

Wil je geen beachtrainingen volgen, maar wel velden kunnen reserveren of meedoen aan clubavonden en evenementen dan is de contributie voor leden €10 en voor niet-leden €30

Ja hoor, voor Volley2beach leden is dat mogelijk via ons reserveringssysteem.
Het Volley2beach lidmaatschap is 10 euro voor Volley2b (zaal)leden en 30 euro voor niet-leden. Met dit lidmaatschap kun je vanaf mei een veld reserveren om te beachen.
Wil je daarnaast ook trainen, kijk dan naar onze mogelijkheden en schrijf je in via volley2b.nl/beachtrainingen-2024

Ben je geen lid maar wil je een veld huren voor beachvolleybal of heb je interesse om een veld te huren tbv. beachvoetbal of beachtennis neem dan contact op met info@volley2beach.nl voor mogelijkheden en kosten.

In principe gaat de training altijd door, totdat de trainers van die dag bepalen dat het te slecht weer is. Dan volgt hierover communicatie door de trainers in de app groep.

Bij trainingen maak je deel uit van een vaste groep en heb je een trainer. Na 8 weken training begrijp je meer van beachvolleybal en ben je hier beter in geworden. De clubavonden staan in het teken van potjes spelen met elkaar en de sociale sfeer op de locatie verder die avond.

Sociaal & actief bezig zijn

Samenwerking

Wij zijn heel blij met de steun van onze partners. Heeft u ook interesse om Volley2beach op de één of andere manier te ondersteunen neem dan contact op met ons via info@volley2beach.nl

Mogelijkheden | Heeft u interesse om uw bedrijf op een sportieve manier te verbinden aan Volley2beach? Wij denken graag mee met de invulling. Mogelijkheden zijn zichtbaarheid op de locatie, mee in onze communicatie online, vitaliteit met het bedrijf door clinics of een bedrijventoernooi en door maatschappelijke betrokkenheid gericht op jongste jeugd, een talententeam of juist senioren. Drie standaard pakketten zijn bordsponsor, veldsponsor of hoofdsponsor van de locatie en het clubhuis. 

Waar staan we voor?

Een aantrekkelijke sportlocatie die het hart vormt voor beachvolleybal en andere beachsporten in Lansingerland. Een plek met een divers aanbod aan activiteiten voor de leden van Volley2b én voor sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere geïnteresseerden.

Wat willen we bereiken?

We werken aan een locatie in de look&feel van een strandclub, die bruist van de activiteiten en waar iedereen veilig en plezierig kan sporten. We dragen bij aan de gemeentelijke en maatschappelijke thema’s vitaliteit, inclusie en verbondenheid.

Ook voor bedrijventoernooien!

Onze beachlocatie met 4 velden, terras en kantine is zeer geschikt voor een sportief en sociaal uitje met collega’s. Een gezamenlijke warming-up, uitleg of demo, drankjes & hapjes, muziek of bbq zijn indien gewenst te regelen.

Bij Volley2beach is van alles te beleven!

Volley2beach in cijfers

Leden
0 +
Velden
0 +