Volley2Beach

We zien je op het zand!


info@volley2beach.nl

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Beachvolleybal bij Volley2b

Voel het zand tussen je tenen en de adrenaline door je aderen stromen. Of je nu een ervaren speler bent of iemand die een leuke en actieve manier zoekt om te genieten van de zomer, beachvolleybal heeft het allemaal.

Bij Volley2b bieden we een beachprogramma aan dat geschikt is voor alle leeftijden en niveaus. Onze velden zijn de perfecte plek om te genieten van deze opwindende sport. Met of zonder begeleiding kunnen spelers vaardigheden aanscherpen, conditie verbeteren en het plezier ervaren dat centraal staat in beachvolleybal.

Naast trainingen en wedstrijden, organiseren we ook verschillende toernooien en evenementen. 

Dus trek je sportkleding aan, smeer je in met zonnebrandcrème, en kom naar Volley2beach. Of je nu wilt spelen, leren, of gewoon genieten van de sfeer, je bent welkom in de wereld van beachvolleybal!

Reserveer een veld

Locatie
Veld selecteren
Club
Extra service
Datum en tijd
Recurring info
Jouw gegevens
Boeking
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Bedankt voor je veldreservering
Jouw bevestigingsnummer is:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

“Beach is een leuke afwisseling met de zaal.”

Tom van Groenestein

Beachvolleyballer

Sociaal & actief bezig zijn

Samenwerking

Wij zijn heel blij met de steun van onze partners. Heeft u ook interesse om Volley2beach op de één of andere manier te ondersteunen neem dan contact op met ons via info@volley2beach.nl

Mogelijkheden | Heeft u interesse om uw bedrijf op een sportieve manier te verbinden aan Volley2beach? Wij denken graag mee met de invulling. Mogelijkheden zijn zichtbaarheid op de locatie, mee in onze communicatie online, vitaliteit met het bedrijf door clinics of een bedrijventoernooi en door maatschappelijke betrokkenheid gericht op jongste jeugd, een talententeam of juist senioren. Drie standaard pakketten zijn bordsponsor, veldsponsor of hoofdsponsor van de locatie en het clubhuis. 

Waar staan we voor?

Een aantrekkelijke sportlocatie die het hart vormt voor beachvolleybal en andere beachsporten in Lansingerland. Een plek met een divers aanbod aan activiteiten voor de leden van Volley2b én voor sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere geïnteresseerden.

Wat willen we bereiken?

We werken aan een locatie in de look&feel van een strandclub, die bruist van de activiteiten en waar iedereen veilig en plezierig kan sporten. We dragen bij aan de gemeentelijke en maatschappelijke thema’s vitaliteit, inclusie en verbondenheid.

Ook voor bedrijventoernooien!

Onze beachlocatie met 4 velden, terras en kantine is zeer geschikt voor een sportief en sociaal uitje met collega’s. Een gezamenlijke warming-up, uitleg of demo, drankjes & hapjes, muziek of bbq zijn indien gewenst te regelen.

Bij Volley2beach is van alles te beleven!

Volley2beach in cijfers

0 +
Leden
0 +
Velden

Stel je vraag aan Volley2beach

Dat is geen enkel probleem. Wij hebben trainings- en wedstrijdgroepen voor alle leeftijden en op verschillende niveaus. Ook heeft Volley2b een startersgroep voor volwassenen en bij voldoende animo ook bij de jeugd. Daar leer je de basis van het volleyballen. Immers je bent nooit te oud om iets te leren. Dus ongeacht je niveau of je nou al jaren ervaring hebt, nog nooit een volleybal hebt aangeraakt of na een lange tijd het weer wil oppakken. Het kan bij allemaal bij Volley2b. Voor meer informatie info@volley2b.nl

Onze reguliere senioren- en jeugdteams spelen hun (thuis)wedstrijden voornamelijk op de zaterdag. Met uitzondering van een damesteam dat deelneemt aan een doordeweekse competitie. De recreanten spelen op vrijdagavond hun thuiswedstrijden, en een enkele keer op hun trainingsdag/locatie. De dag van hun uitwedstrijden is afhankelijk van de tegenstanders. Thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal de Ackers in Bergschenhoek, waar we ook horeca hebben.

Al op jonge leeftijd kun je bij Volley2b kennis maken met volleyballen. Vanaf ongeveer 3,5 jaar kan er meegedaan worden met onze Volleybal Speeltuin, waar spelenderwijs kennis gemaakt wordt met het volleybal en sportief bezig zijn. Dat doen we vooral middels allerlei leuke oefeningen ‘met en zonder bal’ in een volleybalomgeving waarbij het vooral gaat om plezier te hebben in bewegen en het verder ontwikkelen van de motoriek.


Vanaf 6,5-7 jaar begint de ‘voorbereiding’ op het volleyballen de nadruk te krijgen. Je zult oefenen in vangen, gooien, serveren en draaien in het veld. Dit volleybalspel heet Cool Moves Volley (CMV). Cool Moves Volley bestaat uit zes verschillende niveaus en is voor kinderen van ong. 6,5 tot 12 jaar, waardoor je op je eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken.
Van 12-18 jaar speel je bij de jeugd ABC en boven de 18 jaar bij de senioren of recreanten. Trainingen vinden plaats in onze thuishal De Ackers of in sporthal de Zijde, beiden in Bergschenhoek. Voor meer informatie info@volley2b.nl

Je mag altijd vrijblijvend een keer mee komen beachen. Meld je dan wel even van te voren aan via info@volley2beach.nl

Wil je na de zomer ook komen proeftrainen in de zaal, dit kan bij Volley2b 3x vrijblijvend. Op deze manier kun je eerst rustig ervaren of je het leuk vindt, geeft het jou de kans te kijken of onze vereniging bij je past en kunnen wij beoordelen welk team of trainingsgroep het beste bij je zou passen. Je kunt je hiervoor aanmelden via ons aanmeldformulier proeftrainingen.

We nemen daarna zsm. contact met je op om je hiervoor uit te nodigen. Trainingen vinden plaats in onze thuishal De Ackers of in sporthal de Zijde, beiden in Bergschenhoek. 

Voor de beach kun je je aanmelden via ons inschrijfformulier. Je kunt daarbij kiezen voor lidmaatschap met beachlessen of het beachlidmaatschap waarmee je een veld kan reserveren om vrij te beachen en deel te nemen aan Beach activiteiten en clubavonden

Wil je daarnaast na de zomervakantie ook een lidmaatschap voor de  zaal, dan graag daar apart voor aanmelden via ons inschrijfformulier

De jaartarieven en meer info mbt lidmaatschap vind je onder deze link. De contributie is afhankelijk van je leeftijd en of je team 1 of 2x per week traint.

Voor vragen kun je altijd mailen naar ledenadministratie@volley2b.nl

Ja dat kan zeker. Het fonds Sport & Cultuur betaalt contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is om lid te worden van een club. Wil je een aanvraag indienen? Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je vaak al binnen drie weken sporten.
Contactgegevens van alle fondsen vind je op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Sinds juni 2022 bestaat ook het volwassenen fonds Sport, voor info zie www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/lansingerland