Volley2Beach

We zien je op het zand!


info@volley2beach.nl

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Nieuws en updates

Beachvolleybal

Beachtrainers 2024 in actie!

Beachtrainers in actie! Afgelopen woensdag is voor vier van onze beachtrainers het seizoen al van start gegaan. Monica, Joyce, Frank en Sander deden mee aan

Lees verder »
Beachvolleybal

Twee Beachtrainer workshops!

Twee Beachtrainer workshops! Meer weten over beachvolleybal? Interesse in training geven? Met een plan, kennis en oefeningen aan het beachseizoen starten? Meld je aan voor

Lees verder »
Beachvolleybal

Nieuwsbrief-special: BEACH 2024!

Nieuwsbrief-special: BEACH Het zaalseizoen 23/24 nadert het einde, tijd om vooruit te kijken naar Volley2beach 2024! 2023: veel gebeurd! Eerst een korte terugblik op Volley2beach

Lees verder »

Beachvolleybal bij Volley2b

Voel het zand tussen je tenen en de adrenaline door je aderen stromen. Of je nu een ervaren speler bent of iemand die een leuke en actieve manier zoekt om te genieten van de zomer, volley2beach heeft het allemaal.

Bij Volley2b bieden we een beachprogramma aan dat geschikt is voor alle leeftijden en niveaus. Onze velden zijn de perfecte plek om te genieten van deze opwindende sport. Met of zonder begeleiding kunnen spelers vaardigheden aanscherpen, conditie verbeteren en het plezier ervaren dat centraal staat in beachvolleybal.

Naast trainingen en wedstrijden, organiseren we ook verschillende toernooien en evenementen en kun je velden reserveren om vrij te beachen. 

Dus trek je sportkleding aan, smeer je in met zonnebrandcrème, en kom naar Volley2beach. Of je nu wilt spelen, leren, of gewoon genieten van de sfeer, je bent welkom in de wereld van beachvolleybal!
Vind hier de link naar onze locatie.

Ben je geen lid maar wil je een veld huren voor beachvolleybal of heb je interesse om een veld te huren tbv. beachvoetbal of beachtennis neem dan contact op met info@volley2beach.nl voor mogelijkheden en kosten.

Lees hier de voorwaarden voor het gebruik van onze beachvelden.

Reserveer een veld

“Beach is een leuke afwisseling met de zaal.”

Tom van Groenestein

Beachvolleyballer

Sociaal & actief bezig zijn

Samenwerking

Wij zijn heel blij met de steun van onze partners. Heeft u ook interesse om Volley2beach op de één of andere manier te ondersteunen neem dan contact op via info@volley2beach.nl

Mogelijkheden | Heeft u interesse om uw bedrijf op een sportieve manier te verbinden aan Volley2beach? Wij denken graag mee met de invulling. Mogelijkheden zijn zichtbaarheid op de locatie, mee in onze communicatie online, vitaliteit met het bedrijf door clinics of een bedrijventoernooi en door maatschappelijke betrokkenheid gericht op jongste jeugd, een talententeam of juist senioren. Drie standaard pakketten zijn bordsponsor, veldsponsor of hoofdsponsor van de locatie en het clubhuis. 

Waar staan we voor?

Een aantrekkelijke sportlocatie die het hart vormt voor beachvolleybal en andere beachsporten in Lansingerland. Een plek met een divers aanbod aan activiteiten voor de leden van Volley2b én voor sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere geïnteresseerden.

Wat willen we bereiken?

We werken aan een locatie in de look&feel van een strandclub, die bruist van de activiteiten en waar iedereen veilig en plezierig kan sporten. We dragen bij aan de gemeentelijke en maatschappelijke thema’s vitaliteit, inclusie en verbondenheid.

Ook voor bedrijventoernooien!

Onze beachlocatie met 4 velden, terras en kantine is zeer geschikt voor een sportief en sociaal uitje met collega’s. Een gezamenlijke warming-up, uitleg of demo, drankjes & hapjes, muziek of bbq zijn indien gewenst te regelen.

Bij Volley2beach is van alles te beleven!

Volley2beach in cijfers

Leden
0 +
Velden
0 +

Stel je vraag aan Volley2beach

Uiteraard! We hebben Team Beachvolleybal die helpt de trainingen en groepen te organiseren en uiteraard een groep trainers. Meld je bij Sander of info@volley2beach.nl. Misschien training geven? Kom dan ook naar de trainersworkshops op woensdag 27 maart en/of 17 april

Of kijk bij onze beachvacatures waar je kunt helpen.

Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare trainers. Bij de jeugd streven we naar 1 trainer op 1 veld met maximaal 8 tot 10 jeugdspelers. Bij volwassenen kan dit 1 trainer op 2 velden met maximaal 16 spelers zijn. Indien er niet genoeg trainers zijn, gaat een groep nog niet van start en zoeken we een zo goed mogelijke oplossing.

Deze opzet is gemaakt om een goede balans tussen trainingen, clubavonden en vrij reserveren te vinden. In de loop van mei zal meer duidelijk worden over de totale behoefte aan deze verschillende mogelijkheden en het definitieve schema steeds duidelijker worden.

Ook voor deze doelgroep kan er voor leden en niet-leden ingeschreven worden voor trainingen op de woensdag middag.

Naast de ‘gewone’ CMV trainingen op het zand is bij voldoende interesse, voor CMV leden N5-6 / voor niet-leden nu in basisschool groep 7-8, de mogelijkheid om net als bij de jeugd in te schrijven voor training “Leren Beachvolleyballen” (2 tegen 2). Aanmelden hiervoor kan via het inschrijfformulier.

In principe gaat de training altijd door. Alleen bij onweer of een combinatie van kou en/of regen en/of storm kan er een training uitvallen. Dan volgt hierover ’s middags communicatie.

De contributie voor 8 weken beachtraining is €40 voor leden van Volley2B en €60 voor nog-niet-leden. Hierbij zit het beachlidmaatschap inbegrepen. Je mag daarmee dus ook velden reserveren wanneer het kan en bent welkom om mee te spelen op de clubavonden. Contributie wordt pas werkelijk geïnd als je onderdeel uitmaakt van een trainingsgroep die definitief van start is.

Wil je geen beachtrainingen volgen, maar wel velden kunnen reserveren of meedoen aan clubavonden en evenementen dan is de contributie voor leden €10 en voor niet-leden €30

Bij trainingen maak je deel uit van een vaste groep en heb je een trainer. Na 8 weken training begrijp je meer van beachvolleybal en ben je hier beter in geworden. De clubavonden staan in het teken van potjes spelen met elkaar en de sociale sfeer op de locatie verder die avond.

Ja hoor, voor Volley2beach leden is dat mogelijk via ons reserveringssysteem.
Het Volley2beach lidmaatschap is 10 euro voor Volley2b (zaal)leden en 30 euro voor niet-leden. Met dit lidmaatschap kun je vanaf mei een veld reserveren om te beachen.
Wil je daarnaast ook trainen, kijk dan naar onze mogelijkheden en schrijf je in via volley2b.nl/beachtrainingen-2024

Ben je geen lid maar wil je een veld huren voor beachvolleybal of heb je interesse om een veld te huren tbv. beachvoetbal of beachtennis neem dan contact op met info@volley2beach.nl voor mogelijkheden en kosten.