Senioren

Volleybal voor volwassenen van tweede divisie tot derde klasse

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Volley2b biedt volwassenen sport aan in de breedte en op semi-top niveau

Bij Volley2b is volleybal een passie die we graag delen. Onze seniorafdeling is een dynamische en competitieve omgeving waar volwassenen vanaf 18 jaar hun volleybalskills kunnen tonen en verder ontwikkelen. Of je nu net begint met volleybal of al jaren ervaring hebt, bij Volley2b is er een plek voor jou.

Onze seniorenteams spelen op verschillende niveaus in de regionale en landelijke competities, waardoor we zowel voor de recreatieve speler als voor de competitieve volleyballer een passend aanbod hebben. Onze ervaren coaches en trainers zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt om je technische en tactische vaardigheden te verbeteren, ongeacht op welk niveau je speelt.

“Ik speelde jaren bij Volley2b en ik genoot van elk seizoen. De sfeer binnen de club is altijd positief en er is een sterke teamgeest. Of we nu winnen of verliezen, we hadden altijd plezier. Helaas heb ik wegens andere verplichtingen het eerste team van Volley2b inmiddels verlaten.”

Joris den Hartog

Voormalig speler heren 1

Van nationale tot regionale competitie

Voor ieder niveau wat wils

Bij Volley2b spelen de seniorenteams op verschillende niveaus. Met de hogere teams is er de ambitie om te blijven verbeteren en zo steeds een hoger niveau te spelen. Met de teams daaronder leiden we jeugd op en de teams daarachter kiezen voor serieuze competitie op een stabiel niveau.

Teamgeest en plezier

Bij Volley2b geloven we dat volleybal meer is dan alleen een sport. Het gaat ook over het bouwen van relaties, teamwerk en plezier hebben. Onze seniorenteams brengen mensen samen, creëren vriendschappen en delen onvergetelijke momenten op en naast het veld.

Spelen op jouw niveau

Bij Volley2b streven we ernaar om elk lid op het juiste niveau te laten spelen. Of je nu een ervaren volleyballer bent of nieuw in de sport, we hebben een plek voor je in een van onze teams.

Deskundige begeleiding

Bij Volley2b krijgen onze seniorleden deskundige begeleiding van ervaren trainers en coaches. Zij helpen je om je techniek, spelinzicht en fysieke conditie te verbeteren, terwijl ze ervoor zorgen dat je plezier blijft houden in het spel.

Bij Volley2b is er altijd wat te beleven!

Volley2b Senioren in cijfers

Seniorenleden
0 +
Teams
0

Gezond volleyballen is belangrijk

Gezonde samenwerking Fysio Fitality

Sporten is gezond, en dat geldt ook voor volleybal. Maar om blessures te voorkomen, is het belangrijk om te letten op je bewegingen en houding. Daarom werken we samen met Fysio Fitality, die onze seniorleden helpt bij het voorkomen van blessures. Helaas hebben diverse seniorenleden al op de behandelbank gelegen bij deze heren. Maar gelukkig herstellen ze uitstekend door de deskundige therapie.

John en Dirk van Fysio Fitality

Stel je vraag aan de technische commissie