Recreanten

Volleybal voor volwassenen op alle niveau's

Lidmaatschap

Teams

Sponsoring

Beachvolleybal

Volley2b heeft de gezelligste recreanten

Volley2b biedt volwassenen van alle leeftijden en niveaus de mogelijkheid om deel te nemen aan onze recreantenprogramma’s. Of je nu een ervaren volleyballer bent of nieuw in de sport, ons recreantenprogramma is er om je te helpen genieten van het spel in een vriendschappelijke en sociale omgeving.

Recreatief volleybal bij Volley2b focust zich op het plezier van het spel, terwijl spelers de mogelijkheid hebben om hun techniek en begrip van het spel te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een manier om fit te blijven, of een plek om te socialiseren en nieuwe mensen te ontmoeten, ons recreantenprogramma heeft iets voor jou.

We begrijpen dat niet iedereen de competitieve intensiteit van de seniorencompetitie wil of kan ervaren. Daarom bieden we onze recreanten de kans om volleybal te spelen in een meer ontspannen omgeving. We bieden zowel gemengde teams als teams op basis van geslacht, en er zijn mogelijkheden om te spelen in lokale recreantencompetities.

“Bij Volley2b voel ik me echt welkom. Het is geweldig om de sport die ik zo liefheb te kunnen spelen in een omgeving waar plezier voorop staat. De trainingen zijn leuk en de sociale evenementen maken het nog beter. Het is een geweldige manier om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.”

Petra Frederiksen

Speelster XR4

Zonder recreanten geen Volley2b

Recreanten bepalen het succes van Volley2b

Bij de recreanten van Volley2b draait alles om plezier in de sport. Of het nu tijdens trainingen, wedstrijden of bij evenementen is, onze recreanten zetten een fantastische sfeer neer en zijn geliefd binnen de vereniging.

Actief en gezellig

Recreatief volleybal bij Volley2b is een geweldige manier om actief te blijven en plezier te hebben. We bieden een breed scala aan activiteiten en evenementen, zowel op als naast het veld, waaronder sociale bijeenkomsten, toernooien en feesten.

Volleybal voor iedereen

Bij Volley2b geloven we dat volleybal voor iedereen is. Onze recreantenprogramma's zijn ontworpen voor volwassenen van alle niveaus en leeftijden, met trainingen en competities die aansluiten bij verschillende vaardigheidsniveaus.

Deskundige begeleiding

Onze recreanten krijgen professionele begeleiding van ervaren trainers en coaches. Zij helpen je niet alleen bij het verbeteren van je techniek en spelverstand, maar zorgen er ook voor dat je plezier hebt in het spel.

Bij Volley2b is er altijd wat te beleven!

Volley2b Recreanten in cijfers

Recreanten
0 +
Teams
0

Gezond volleyballen is belangrijk

Gezonde samenwerking Fysio Fitality

Ook bij onze recreanten is een gezonde benadering van sport belangrijk. Samen met Fysio Fitality zorgen we ervoor dat onze spelers kennis hebben van gezond bewegen en de juiste houding om blessures te voorkomen.

John en Dirk van Fysio Fitality

Stel je vraag aan de technische commissie