JUMBO Cristiaan Veltrop 5 jaar sponsor

Sinds begin dit jaar mogen we het lustrum vieren van ons partnerschap

Duurzame relaties zijn belangrijk. Zeker voor netwerken in het lokale bedrijfsleven en sportverenigingen. Zo kunnen we als vereniging volley2b stellen dat we al jaren partners vinden in de regio Lansingerland, met de intentie iets moois op te bouwen voor de lange termijn, een samenwerking. Een van de bedrijven die in de nieuwe fase van V2B al lange tijd betrokken is geweest, is Jumbo van Christiaan Veltrop uit Bergschenhoek. Wat ooit eens begon met een sponsorloop voor de club, gesteund door de Jumbo, is nu uitgegroeid tot een trouw partnerschap van 5 jaar als sponsor van het jaarlijkse V2B jeugdkamp. We hopen op nog vele jaren samenwerking. Met het vooruitzicht van een beachvolleybal bedrijventoernooi en leveringen aan de beachlocatie van V2B, zien wij deze toekomst rooskleurig tegemoet. Jumbo bedankt namens inmiddels bijna 500 leden!

Meer nieuws

Evenementen

Spelletjesavond verplaatst

Verplaatsing spelletjesavond We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons

Lees verder »
Vacature

Vacature communicatie coördinator

Word communicatievrijwilliger Bij Volley2b zetten we grote stappen richting professionalisering en verbeterde communicatie staat hoog op onze agenda. Hiervoor zoeken we enthousiaste ouders en leden

Lees verder »