Fysio Fitality al 5 jaar partner

Sinds begin dit jaar mogen we het lustrum vieren van ons partnerschap

Volley2b is al enige tijd aan het groeien, niet alleen het leden aantal neemt toe, maar ook het aantal partners stijgt ieder jaar. Een van die trouwe partners, al sinds 2018, is Fysio Fitality. Dirk en John zijn samen eens als zelfstandige fysiotherapeuten gestart onder de eigen naam Fysio Fitality. Met een duidelijke visie, goede faciliteiten en een sterke verbondenheid met sport in het algemeen, zijn de ondernemers nu succesvol eigenaar van 2 locaties, hebben werknemers in dienst en zullen binnen afzienbare termijn ook nieuwe plannen gaan realiseren in Berkel en Rodenrijs.

Fysio Fitality verbond zich aan de club, met als doel om zichtbaar te worden in de zaalsport en tevens een goede adviseur (preventie) en zorginstelling te zijn voor de gezondheid van spelers in het algemeen. Fysio Fitality is daarom ook verbonden als therapeut voor het Bedrijventoernooi en komend jaar ook aan toernooien op de beachvolleybal locatie.

Recent werd het partnerschap maar weer eens bevestigd met een serie mooie nieuwe shirts voor de club.

Heb jij last van een blessure? Wil je informatie over preventie van blessures, of loop je al langer met vragen rond over welke oefeningen je kan doen om sterker te worden? Neem contact met Fysio Fitality op en ga naar de site.

H1 met Dirk en John in het midden (staand)

Meer nieuws

Evenementen

Spelletjesavond verplaatst

Verplaatsing spelletjesavond We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons

Lees verder »
Vacature

Vacature communicatie coördinator

Word communicatievrijwilliger Bij Volley2b zetten we grote stappen richting professionalisering en verbeterde communicatie staat hoog op onze agenda. Hiervoor zoeken we enthousiaste ouders en leden

Lees verder »