ROVEG fruit nieuwe partner

Sinds enkele weken is Roveg Fruit B.V. een nieuwe partner van onze vereniging. 

Roveg stimuleert graag de vitaliteit, het talent en de duurzaamheid van haar medewerkers. De samenwerking is ontstaan, doordat het een vereniging in de regio van Roveg is, een sport is voor mannen & vrouwen en Volley2b veel tijd besteed aan de samenwerking met diverse soorten bedrijven.

Het beeld van volley2b is dat het een grote vereniging in de omgeving is en een gezellige, sportieve volleybal club voor jong en oud.

We zouden graag een fijne samenwerking willen bereiken, wellicht voor meerdere jaren, waarbij we met elkaar leuke evenementen kunnen organiseren.

Roveg draagt volley2b een warm hart toe omdat het heel belangrijk is om alle generaties fit te houden, er een groot sociaal belang is binnen verenigingen en omdat Roveg en volley2b een match heeft op het gebied van gezondheid (groente en fruit). We zijn met ons partnerschap verbonden aan dames 4 van volley2b.

Meer nieuws

Evenementen

Spelletjesavond verplaatst

Verplaatsing spelletjesavond We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons

Lees verder »
Vacature

Vacature communicatie coördinator

Word communicatievrijwilliger Bij Volley2b zetten we grote stappen richting professionalisering en verbeterde communicatie staat hoog op onze agenda. Hiervoor zoeken we enthousiaste ouders en leden

Lees verder »