28 oktober: Halloween feest

Durf jij te komen feesten? Dan zien we je om 20:30 uur in sporthal de Ackers in Bergschenhoek

Beste leden van Volleybalvereniging Volley2b,

Maak je klaar voor een avond vol angstaanjagende spanning en huiveringwekkende verrassingen! Dit jaar wordt onze vertrouwde kantine omgetoverd tot een domein van duisternis, monsters en mysterie. Met huiverend plezier presenteren wij: Halloween Party.

Datum en tijd
Zet het groot in je agenda en stel je wekker in. Het feest begint stipt om 20:30 uur op 28 oktober. Wees op tijd, want zodra het feest losbarst, verandert de kantine in een ondoordringbare kerker van plezier en paniek.

Wie zijn er welkom?
Dit feest is exclusief voor alle leden van Volley2b:

  • Recreanten
  • Jeugdleden
  • Senioren
  • Niet-spelende leden
 

Dresscode
Trek je meest angstaanjagende kostuum aan. Of je nu als zombie, heks, vampier of andere nachtmerrie komt, we willen dat je de kantine vult met jouw griezelig goede aanwezigheid.

Dans de nacht weg
We hopen ook dat je je griezeligste dansmoves laat zien. De kantine wordt een spookachtige dansvloer waar de doden (en levenden) de nacht weg zullen dansen!

Alcoholbeleid: Geen 18, Geen Alcohol
We willen erop wijzen dat de avond weliswaar griezelig zal zijn, maar dat we ons strikt houden aan de Nederlandse wetgeving omtrent alcoholverkoop. Dat betekent: geen 18, geen alcohol.

Dit evenement wordt met liefde georganiseerd door de Evenementen Commissie. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze huiveringwekkend gezellige avond.

Met griezelige groet,

De Evenementen Commissie van Volleybalvereniging Volley2b

Meer nieuws

Nieuws

Save the Date

Voor in de agenda’s. Beste leden en ouders, Via deze weg willen we al een aantal data aan jullie communiceren. Graag aandacht voor de start

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Vacature Secretaris

Word jij onze secretaris Ben jij iemand die een warm hart heeft voor het verenigingsleven? In verband met het vertrek van onze huidige secretaris Lisette

Lees verder »
Beachvolleybal

Volley2Beach: zomerupdate!

Volley2Beach: zomerupdate! In dit bericht een update over het beachseizoen tot nu toe en informatie over het gebruik van de velden in de komende maanden!

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »