28 oktober: Halloween feest

Durf jij te komen feesten? Dan zien we je om 20:30 uur in sporthal de Ackers in Bergschenhoek

Beste leden van Volleybalvereniging Volley2b,

Maak je klaar voor een avond vol angstaanjagende spanning en huiveringwekkende verrassingen! Dit jaar wordt onze vertrouwde kantine omgetoverd tot een domein van duisternis, monsters en mysterie. Met huiverend plezier presenteren wij: Halloween Party.

Datum en tijd
Zet het groot in je agenda en stel je wekker in. Het feest begint stipt om 20:30 uur op 28 oktober. Wees op tijd, want zodra het feest losbarst, verandert de kantine in een ondoordringbare kerker van plezier en paniek.

Wie zijn er welkom?
Dit feest is exclusief voor alle leden van Volley2b:

  • Recreanten
  • Jeugdleden
  • Senioren
  • Niet-spelende leden
 

Dresscode
Trek je meest angstaanjagende kostuum aan. Of je nu als zombie, heks, vampier of andere nachtmerrie komt, we willen dat je de kantine vult met jouw griezelig goede aanwezigheid.

Dans de nacht weg
We hopen ook dat je je griezeligste dansmoves laat zien. De kantine wordt een spookachtige dansvloer waar de doden (en levenden) de nacht weg zullen dansen!

Alcoholbeleid: Geen 18, Geen Alcohol
We willen erop wijzen dat de avond weliswaar griezelig zal zijn, maar dat we ons strikt houden aan de Nederlandse wetgeving omtrent alcoholverkoop. Dat betekent: geen 18, geen alcohol.

Dit evenement wordt met liefde georganiseerd door de Evenementen Commissie. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze huiveringwekkend gezellige avond.

Met griezelige groet,

De Evenementen Commissie van Volleybalvereniging Volley2b

Meer nieuws

Vacature

Vacature boekhouder

Word onze boekhouder Wil jij als Boekhouder bij Volley2B een cruciale rol spelen in het professionaliseren van onze financiële administratie? Grijp deze kans om bij

Lees verder »
Evenementen

Pubquiz

Pubquizzz Ben je klaar voor een avond vol uitdagingen, gezelligheid en kennisdeling? Op 9 maart 2024 organiseert amateurvolleybalvereniging Volley2b een unieke pubquiz in het sfeervolle

Lees verder »
Update

Het bestuur zoekt jou!

Het bestuur is op zoek Hieronder tref je een dringende oproep van het bestuur van Volley2b. Oproep bestuur Beste leden, Wat zijn we ontzettend blij

Lees verder »
Evenementen

Volley2b Bedrijventoernooi 2024

Bedrijventoernooi 2024 groot succes Maarliefst 18 teams streden op donderdag 15 februari voor de eretitel tijdens het Bedrijventoernooi Het jaarlijkse Bedrijventoernooi was een mooi event

Lees verder »