Expeditie Lansingerland:

Een avontuurlijke belevenis met Volley2B

Expeditie Lansingerland

Onlangs hadden we het genoegen om deel uit te maken van de eerste Expeditie Lansingerland van dit jaar, een evenement dat ondanks de lagere opkomst dan gebruikelijk, een onvergetelijke ervaring bood voor de enthousiaste kinderen die deelnamen. Dit jaar, gemarkeerd als het laatste jaar van de Expedities Lansingerland vanwege het aflopen van de overheidsfinanciering, werd de nadruk gelegd op de unieke kans voor kinderen om tegen een kleine vergoeding kennis te maken met diverse sporten en culturele activiteiten.

Wethouder Leon Hoek benadrukte de waarde van deze expedities als een verrijking van de schoolvakanties en een prachtige kans voor kinderen om nieuwe ervaringen op te doen buiten de digitale wereld. Volley2B speelde hierin een cruciale rol door een volleybalclinic te organiseren in sporthal de Ackers, onder leiding van Janet Dik, onze toegewijde trainer en jeugdcoördinator. Het evenement trok zowel nieuwe gezichten als bestaande leden, wat de voortdurende groei en het belang van ons jeugdprogramma benadrukt.

De volleybalclinic viel onder een breder scala aan activiteiten die tijdens de expeditie werden aangeboden, van dansen en bootcamps tot kinderyoga en survivallen. Ondanks de uitdagende weersomstandigheden, toonden de kinderen een bewonderenswaardige vastberadenheid en enthousiasme, een testament van de kracht en de veerkracht van de jeugd.

De impact van deelname aan een teamsport zoals volleybal strekt zich ver uit voorbij het fysieke aspect. Zoals Wethouder Hoek opmerkte, biedt het ook waardevolle sociale interacties en een zin van gemeenschap, iets wat we bij Volley2B met trots ondersteunen. Het verhaal van de drie volleybalspelende dochters van Hoek illustreert prachtig de vreugde en kameraadschap die onze sport kan brengen.

Terwijl we terugkijken op een succesvolle deelname aan Expeditie Lansingerland, kijken we ook vooruit naar toekomstige mogelijkheden om onze gemeenschap te betrekken en te verrijken. We moedigen iedereen aan die geïnteresseerd is in het bieden van nieuwe activiteiten voor de komende schoolvakanties om contact op te nemen en bij te dragen aan het creëren van meer onvergetelijke ervaringen voor onze jeugd.

Voor meer informatie over onze programma’s en hoe je kunt deelnemen aan toekomstige activiteiten, bezoek onze website of neem direct contact met ons op. Laten we samen blijven bouwen aan een actieve, betrokken en veerkrachtige gemeenschap.

Lees het volledige artikel op Heraut Online

Meer nieuws

Evenementen

Zitvolleybal Event!

Zitvolleybal Event – 17 mei Kom ook deelnemen of naar de wedstrijden van de zitvolleybalteams tegen HS1 en DS1 kijken! Kom en ontmoet de Nederlandse

Lees verder »
Update

leveringsplicht scheidsrechters

Leveringsplicht scheidsrechters – Nieuw beleid Uitbreiding aantal regio scheidsrechters is nodig! In overleg met het bestuur is besloten om vanaf komend seizoen de leveringsplicht voor

Lees verder »
kleding / materiaal

kleding@volley2b.nl

Wedstrijdkleding. Heb je al een wedstrijd tenue voor komend seizoen? Kom langs of bestel! Nieuwe spelers in de jeugd/senioren en recreanten en spelers die van

Lees verder »
Update

Seizoen nominaties binnen

Stem nu: op de genomineerden voor de seizoensnominaties 2023/2024 We zijn ontzettend blij met al jullie nominaties voor dit afgelopen seizoen. Er zijn nominaties vanuit

Lees verder »
Beachvolleybal

Beachtrainers 2024 in actie!

Beachtrainers in actie! Afgelopen woensdag is voor vier van onze beachtrainers het seizoen al van start gegaan. Monica, Joyce, Frank en Sander deden mee aan

Lees verder »