Spannende bekerwedstrijden vandaag in sporthal de Ackers!

Speelprogramma

  • Drie-kamp 13:30 – 17:00 uur: Meisjes B, Meisjes C, Dames B team
  • Bekerwedstrijden 17:00 – 19:00 uur: Meisjes A, Jongens A, Dames A team

 

Hallo Volley2b-familie en volleybalfans! Vandaag is het zover: de bekerwedstrijden in sporthal de Ackers. We trappen af met een boeiende drie-kamp die om 13:30 uur start, waarin onze Meisjes B, Meisjes C en Dames B team elk afzonderlijk strijden tegen andere externe teams. En de volleybalactie is nog lang niet voorbij! Vanaf 17:00 uur maken onze Meisjes A, Jongens A en het Dames A team hun opwachting.

Een dag boordevol volleybalactie

Zodra het eerste fluitsignaal klinkt, belooft het een dag vol spanning en sensatie te worden. Onze opkomende talenten hebben hier de kans om te stralen. De energie en teamgeest zullen ongetwijfeld het kookpunt bereiken. In de bekerwedstrijden telt namelijk maar één ding: de overwinning!

Hartelijk welkom aan externe teams

Het is geweldig om zoveel teams van andere verenigingen te verwelkomen in sporthal de Ackers. Een warm welkom aan jullie! Laten we de dag sportief en respectvol maken, met veel aanmoediging vanaf de tribunes.

Laat die toeters en bellen maar horen

De sfeer in de sporthal belooft geweldig te worden. Dus als je een toeter, bel of ander aanmoedigingsmateriaal hebt, neem het vooral mee! Jouw energie kan het verschil maken en bijdragen aan een unieke volleybalervaring.

Afsluitend

Tijd om die toeters en bellen te verzamelen en je naar sporthal de Ackers te begeven. Deze volleybaldag wil je absoluut niet missen!

Houd onze website en sociale media in de gaten voor eventuele updates. We kijken uit naar je komst en een geweldige volleybaldag!

Meer nieuws

Evenementen

Spelletjesavond verplaatst

Verplaatsing spelletjesavond We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons

Lees verder »
Vacature

Vacature communicatie coördinator

Word communicatievrijwilliger Bij Volley2b zetten we grote stappen richting professionalisering en verbeterde communicatie staat hoog op onze agenda. Hiervoor zoeken we enthousiaste ouders en leden

Lees verder »