Wij hebben jou nodig!

Beste leden en/of ouders, graag aandacht voor onderstaande.

Na de afsluiting van het binnenseizoen is de TC op meerdere fronten actief bezig gebleven, MAAR we kunnen niet zonder jullie hulp!
De teams zijn aangemeld bij de Nevobo, de speelzaterdagen zijn ingedeeld. Er is gesproken met trainers en spelers over de concept teamindeling, er zijn trainers benaderd om gekoppeld te worden aan teams en dat zullen we de komende weken nog zeker blijven doen.

De wens om het trainingsschema binnenkort met bijbehorende trainers al bekend te maken lukt helaas nog niet. Momenteel zijn we  in gesprek met Optisport en de gemeente Lansingerland over de inhuur van voldoende zaalruimt zodat we al onze teams kunnen plaatsen. Hier is jammer genoeg nog geen duidelijkheid over. Dit betekent dat wij nog niet kunnen puzzelen aan een volledig trainingsschema, waarin alle combinaties van trainers en teams zo goed mogelijk gekoppeld zijn. 

Daarnaast zijn we bezig om meer trainers te werven, zowel intern als extern. Momenteel zijn er voor de helft van de teams trainers gevonden, zowel vrijwillige aanmeldingen als na goede gesprekken. Van jong tot oud zijn er nog trainers nodig! Dus meld je vooral aan als trainer of laat weten als je iemand in gedachten hebt die we kunnen benaderen (ook alle hulp van ouders is welkom!).
We hopen op voldoende aanmeldingen zodat we kunnen voorkomen dat we bijvoorbeeld teams moeten verplichten training te gaan geven, of om per team minder trainingen te kunnen organiseren. Wanneer je twijfelt (of je bijvoorbeeld geschikt bent om training te geven) of vragen hebt, neem vooral contact op met een van ons. 

Laten we proberen het zo snel mogelijk rond te krijgen met z’n allen zodat we weer een mooi seizoen kunnen draaien. De trainingen beginnen weer in de week van 26 augustus, alleen de speeltuin begint een week later op 7 september.

Groeten namens de TC,
TimV, Michiel, Janet, Edmund, Judith en Angela
tc@volley2b.nl

Vind hieronder de vacatures:

Meer nieuws

vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature hulpouders

Oproep aan ouder-vrijwilligers Word onderdeel van onze trainingsstaf! Vindt jouw kind plezier in volleybal bij Volley2b en wil jij als ouders een steentje bijdragen aan

Lees verder »
Evenementen

Beach toernooi

Beachtoernooi 22 juni Welkom bij het ultieme zomerevenement! Ben je klaar voor een onvergetelijke dag vol zon, zand en spektakel? Volley2B nodigt je uit voor

Lees verder »
Scheidsrechters

Uitbreiding verenigingsexperts

Twee nieuwe verenigingsexperts voor het opleiden, begeleiden en ondersteunen van onze scheidsrechters. Rick en Jeremy gefeliciteerd Vandaag 20 april hebben Rick en Jeremy de licentie

Lees verder »