Beachtoernooi 22 juni

Welkom bij het ultieme zomerevenement!

Ben je klaar voor een onvergetelijke dag vol zon, zand en spektakel? Volley2B nodigt je uit voor het jaarlijkse Beach Toernooi, dat dit jaar op 22 juni plaatsvindt en geheel in het teken staat van een tropisch Hawaïaans avontuur. Zet je zonnebril op, trek je kleurrijke bloemenkrans aan en maak je klaar om de zomer te vieren met spannende volleybalwedstrijden, exotische hapjes en drankjes, en een feest om nooit te vergeten. Lees snel verder voor alle details en meld je aan voor dit geweldige evenement!

Aloha meld je snel aan voor het beachtoernooi

Aloha! Het is weer die tijd van het jaar – tijd voor zon, zand en spectaculaire beach volley actie! Op 22 juni organiseert Volley2B het jaarlijkse Beach Toernooi en dit jaar brengen we een vleugje tropische vreugde met ons thema: Hawaï! Zet je zonnebril op, trek je felgekleurde bloemenkrans aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol sport en plezier.

Wat kun je verwachten?

  • Spannende Volleybalwedstrijden: Of je nu een doorgewinterde pro bent of gewoon voor de lol speelt, ons toernooi biedt wedstrijden voor alle niveaus. Schrijf je team in via de link onderaan de pagina.

  • Hawaïaanse Sfeer: Laat je meevoeren naar een tropisch paradijs met decoraties, muziek en entertainment die je het gevoel geven dat je op een exotisch eiland bent.

  • Eten en Drinken: Geniet van verfrissende cocktails, heerlijke hapjes en een uitgebreide barbecue – allemaal met een tropisch tintje natuurlijk. We werken met munten, deze kun je bij de bar kopen!

  • Hawaï Party: Sluit de dag af met een knallend feest! De EC zorgt voor de perfecte zomerse deuntjes, zodat je de hele avond kunt dansen onder de sterren. Vergeet niet je beste Hawaïaanse outfit te dragen – wie weet win jij wel de prijs voor de beste verkleding!

Locatie: Het toernooi vindt plaats op het prachtige strand van Volley2Beach Sporthoekpad Bergschenhoek. Zorg dat je er vroeg bij bent om je plek op het zand te claimen!

Inschrijven: Wil je meedoen aan het toernooi? Schrijf je dan snel in via de knop onderaan de pagina. De plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je je team op tijd registreert!

Mis deze geweldige dag niet en kom samen met ons genieten van sport, zon en een onvergetelijk Hawaïaans feest. Tot ziens op 22 juni bij het Volley2B Beach Toernooi!

Mahalo en tot snel! 

Meer nieuws

Nieuws

Save the Date

Voor in de agenda’s. Beste leden en ouders, Via deze weg willen we al een aantal data aan jullie communiceren. Graag aandacht voor de start

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Vacature Secretaris

Word jij onze secretaris Ben jij iemand die een warm hart heeft voor het verenigingsleven? In verband met het vertrek van onze huidige secretaris Lisette

Lees verder »
Beachvolleybal

Volley2Beach: zomerupdate!

Volley2Beach: zomerupdate! In dit bericht een update over het beachseizoen tot nu toe en informatie over het gebruik van de velden in de komende maanden!

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »