Beachtrainers in actie!

Afgelopen woensdag is voor vier van onze beachtrainers het seizoen al van start gegaan. Monica, Joyce, Frank en Sander deden mee aan de eerste workshop bij Beach Club Rotterdam. De tweede wordt bij Volley2B gegeven en jij bent ook welkom! 

Meld je hier direct aan: Beachtrainerworkshop 2! 

Een actieve workshop!

William Klaver bereidde in totaal 9 trainers uit de regio voor op het beachseizoen. Drie kwartier praten en anderhalf uur actie! Met dank aan een fanatiek potje 10-bal, dikke kleding, mooi niveau en ongeveer 20 oefeningen hielden we ons goed warm (koude tenen wel!) en werd het een heerlijke avond beachvolleybal.

Deze eerste workshop nemen we onder andere ideeën mee over: 

– 8 weken training: een logische opbouw, elke week een andere training, en kunnen inspelen op slecht of heet weer 
– 6 stappen om tot een goede training te komen 
– 2 voorbeelden van complete trainingen 
– Belangrijkste tactiek en techniek van de side-out: serve, pass, set en aanval 

 

Nieuwsgierig naar meer? Zie hier de volledige presentatie waarmee deelnemers alles nog eens rustig na kunnen lezen: Beachtrainer Workshops 2024 – Workshop 1.pptx. Vragen? Neem contact op met William. Interesse in training geven? Stuur Sander een berichtje of info@volley2beach.nl! 

Doe je volgende keer ook mee?

Maar ik heb de eerste gemist? De tweede workshop is te volgen zonder dat je de eerste hebt gevolgd. De thema’s van de tweede workshop zijn: 

– Hoe maak ik goede oefeningen? Tips voor plezier, actie, balcontacten, uitdaging en spelvormen 
– Omgaan met: niveauverschillen, motivatieverschillen, grote aantallen, slecht weer en andere veelgestelde vragen 
– Over techniek en tactiek: rallyspel (dus ook aanval, blok en verdediging) 
– Twee voorbeelden van complete trainingen 

Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in meer informatie over het geven van een leuke beachvolleybaltraining. Beachtrainers, zaaltrainers, nog-niet trainers, geïnteresseerden in kennis over beachvolleybal. Beide workshops zijn bruikbaar van CMV- tot divisie-trainingen. 

Door wie? Dit is een gezamenlijk initiatief van Volley2B en de Rotterdamse Supersamenwerking (Beach Club Rotterdam, Hou Stand, Fusion Rotterdam, RVC/Libanon ’50 en Volley Zuid). William Klaver verzorgd de workshops. Hij is onder andere beachtrainer en VT2/VT3-opleider. 

Waar en wanneer? Woensdag 17 april, 19.30-22.00 uur op de beachvelden van Volley2B (Google Maps)

Ga naar het aanmeldformulier voor complete info en om jezelf aan te melden! Doe je mee? 


Meer nieuws

Nieuws

Save the Date

Voor in de agenda’s. Beste leden en ouders, Via deze weg willen we al een aantal data aan jullie communiceren. Graag aandacht voor de start

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Vacature Secretaris

Word jij onze secretaris Ben jij iemand die een warm hart heeft voor het verenigingsleven? In verband met het vertrek van onze huidige secretaris Lisette

Lees verder »
Beachvolleybal

Volley2Beach: zomerupdate!

Volley2Beach: zomerupdate! In dit bericht een update over het beachseizoen tot nu toe en informatie over het gebruik van de velden in de komende maanden!

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »