Jeremy haalt zijn VS4 licentie

en is daarmee nu scheidsrechter t/m de eerste Divisie Nationaal.

Jeremy gefeliciteerd.

Wij feliciteren Jeremy Eilbracht van harte. Hij is met vlag en wimpel geslaagd voor zijn PvB en heeft nu zijn VS4 licentie. Met deze licentie mag hij wedstrijden t/m de 1e divisie Nationaal fluiten. Jeremy is één van de Volley2B scheidsrechters die ervoor zorgen dat wij voldoen aan de leveringsplicht voor de bond ivm onze teams die in de Promotie- en Divisie klasse spelen. Vind jij een wedstrijd fluiten ook leuk en wil je de club helpen bij het begeleiden van onze jonge scheidsrechters of wil je zelf ook hogere wedstrijden fluiten, neem dan contact op met Rick en Jeremy via scheids@volley2b.nl

 

Zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden zijn. Op dit moment wordt er daarom hard gewerkt aan een plan om er voor te zorgen dat onze vereniging voldoende scheidsrechters heeft en behoudt die gemotiveerd, goed voorbereid en met plezier wedstrijden begeleiden, waardoor de vereniging kwalitatief goede scheidsrechters kan leveren op elk niveau.
Door ervoor te zorgen dat onze scheidsrechters ook bij thuiswedstrijden beter voorbereid zijn op hun taak, verwachten we dat zij met meer vertrouwen en plezier wedstrijden gaan fluiten en de taak van scheidsrechter daarmee in een positiever daglicht komt te staan. Dit geldt zowel voor de jeugd, senioren als voor recreanten.

 
 
 
 
 

Meer nieuws

Evenementen

Beach toernooi

Beachtoernooi 22 juni Aloha meld je snel aan voor het beachtoernooi Aloha! Het is weer die tijd van het jaar – tijd voor zon, zand

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Nieuwe interim voorzitter

Volley2b krijgt een nieuwe interim voorzitter Zoals veel leden reeds weten, is Volley2b actief op zoek naar een nieuwe voorzitter, een proces dat nog enige

Lees verder »
Scheidsrechters

Uitbreiding verenigingsexperts

Twee nieuwe verenigingsexperts voor het opleiden, begeleiden en ondersteunen van onze scheidsrechters. Rick en Jeremy gefeliciteerd Vandaag 20 april hebben Rick en Jeremy de licentie

Lees verder »
Evenementen

Zitvolleybal evenement

Zitvolleybal Event – 17 mei Kom ook deelnemen of naar de wedstrijden van de zitvolleybalteams tegen HS1 en DS1 kijken! disclaimer; de foto van de

Lees verder »
Update

leveringsplicht scheidsrechters

Leveringsplicht scheidsrechters – Nieuw beleid Uitbreiding aantal regio scheidsrechters is nodig! In overleg met het bestuur is besloten om vanaf komend seizoen de leveringsplicht voor

Lees verder »