Jeremy haalt zijn VS4 licentie

en is daarmee nu scheidsrechter t/m de eerste Divisie Nationaal.

Jeremy gefeliciteerd.

Wij feliciteren Jeremy Eilbracht van harte. Hij is met vlag en wimpel geslaagd voor zijn PvB en heeft nu zijn VS4 licentie. Met deze licentie mag hij wedstrijden t/m de 1e divisie Nationaal fluiten. Jeremy is één van de Volley2B scheidsrechters die ervoor zorgen dat wij voldoen aan de leveringsplicht voor de bond ivm onze teams die in de Promotie- en Divisie klasse spelen. Vind jij een wedstrijd fluiten ook leuk en wil je de club helpen bij het begeleiden van onze jonge scheidsrechters of wil je zelf ook hogere wedstrijden fluiten, neem dan contact op met Rick en Jeremy via scheids@volley2b.nl

 

Zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden zijn. Op dit moment wordt er daarom hard gewerkt aan een plan om er voor te zorgen dat onze vereniging voldoende scheidsrechters heeft en behoudt die gemotiveerd, goed voorbereid en met plezier wedstrijden begeleiden, waardoor de vereniging kwalitatief goede scheidsrechters kan leveren op elk niveau.
Door ervoor te zorgen dat onze scheidsrechters ook bij thuiswedstrijden beter voorbereid zijn op hun taak, verwachten we dat zij met meer vertrouwen en plezier wedstrijden gaan fluiten en de taak van scheidsrechter daarmee in een positiever daglicht komt te staan. Dit geldt zowel voor de jeugd, senioren als voor recreanten.

 
 
 
 
 

Meer nieuws

Evenementen

Zitvolleybal Event!

Zitvolleybal Event – 17 mei Kom ook deelnemen of naar de wedstrijden van de zitvolleybalteams tegen HS1 en DS1 kijken! Kom en ontmoet de Nederlandse

Lees verder »
Update

leveringsplicht scheidsrechters

Leveringsplicht scheidsrechters – Nieuw beleid Uitbreiding aantal regio scheidsrechters is nodig! In overleg met het bestuur is besloten om vanaf komend seizoen de leveringsplicht voor

Lees verder »
kleding / materiaal

kleding@volley2b.nl

Wedstrijdkleding. Heb je al een wedstrijd tenue voor komend seizoen? Kom langs of bestel! Nieuwe spelers in de jeugd/senioren en recreanten en spelers die van

Lees verder »
Update

Seizoen nominaties binnen

Stem nu: op de genomineerden voor de seizoensnominaties 2023/2024 We zijn ontzettend blij met al jullie nominaties voor dit afgelopen seizoen. Er zijn nominaties vanuit

Lees verder »
Beachvolleybal

Beachtrainers 2024 in actie!

Beachtrainers in actie! Afgelopen woensdag is voor vier van onze beachtrainers het seizoen al van start gegaan. Monica, Joyce, Frank en Sander deden mee aan

Lees verder »