Nieuwjaarsbijeenkomst goed bezocht

De nieuwjaarsbijeenkomst is afgelopen vrijdag goed bezocht, mede door de huldiging van onze 9(!!) winterkampioenen! MA1, MA3, MB1, MB3, JB1, MC1, MC3, MC5 en CMV 3.1.

We hebben met elkaar belangrijke positieve en aandachtspunten gedeeld, waarvan onderstaand een samenvatting is opgenomen.   

Op een gelukkig en gezond 2024!

Positiviteit!  

We hebben maarliefst 525 leden en bijna wekelijks komen er nieuwe leden meetrainen.   

Sponsoring|
Er zijn 5 nieuwe sponsoren aangesloten sinds het begin van dit seizoen: TRAKA, Roveg, Bakker Ammerlaan, Steinweg en Karwei. Daarnaast hebben maar liefst 3 sponsoren een lustrum bereikt: Fysio Fitality, Fundament en Jumbo Veltrop.  

Prestaties
We hebben 9 winterkampionen: MA1, MA3, MB1, MB3, MC1, MC3, MC5, JB1, N3-1.Daarnaast promoveren er 3 teams naar de Topklasse: JA1, MA1 en MB1. Ook komen er verschillende teams in actie op het NOJK!Meisjes A, B, C en Jongens A spelen NJOK morgen, kom kijken! Daarnaast komt JC  later in actie.  

Evenementen
Er zijn verschillende succesvole evenementen georganiseerd; onder andere het jaarlijkse jeugdkamp, oliebollentournooi, en de spelletjesavond (die weer terug is van weggeweest),  alle vrijwilligers bedankt hiervoor! En vergeet niet; er komen nog verschillende evenementen aan zoals het bedrijventoernooi. 

Vrijwilligers
Het vrijwilliger punten systeem heeft gezorgd voor veel nieuwe handjes waar we erg blij mee zijn en ja: we weten dat er nog veel te verfijnen valt in het systeem zelf, maar het doel was extra mensen erbij en dat is gelukt. Daarnaast hebben 58 leden in 2023 hun V4 licentie gehaald, 12 spelers hun licentie 2e scheidsrechter, Jeremy licentie 3e divisie en gaat nog door voor meer! Ook is de Raad van Advies is geïnstalleerd, een belangrijke klankbord functie voor het bestuur.  

De mooie extraatjes 

 • Het seizoen is gestart met een succesvolle en goed bezochte ALV met Peter Plangé als gast. 
 • Een succesvolle clinic van Ron Zwerver is georganiseerd, waarbij ruim 30 jeugdleden aanwezig waren.  
 • Talenten ontwikkelen zich super! Zo hebben we jeugdleden, die meetrainen bij de RTC, kampioen zijn geworden met het Dynamo International Tournament en een (ex-)jeugdlid die momenteel in Jong Oranje speelt.  
 • We maken steeds  meer gebruik van de website, waar onze Bart van communicatie, evenementen, PR en werving onwijs blij mee is.   
 • Het Clubhuis bij de beachvelden is helemaal af en goed in gebruik!  
 • Het NJOI draait weer op volle toeren  en wordt samen met Zovoc uit Zoetermeer georganiseerd. 

  We zijn blij veel positieve en vrolijke gezichten te zien in de sporthal wat uiteindelijk altijd het doel is!  
  Er zijn ook verschillende aandachtspunten en zorgen die we ook met jullie willen delen.   

  Vrijwilligers 
  Alle handjes helpen! Ondanks dat we veel helpende handjes hebben blijft er een tekort aan vrijwilligers waardoor de druk op de vereniging hoog is. Er staan verschillende functies open voor trainers, TC leden en voorzitterschap. Hierbij is het oppakken van de acties die betrekking hebben op de superclub prioriteit. Ook alle andere hulp is helpend, soms kan het wegnemen van een specifieke taak al enorm helpen. Aanmelden kan altijd via vrijwilligers@volley2b.nl ook kunnen bestuursleden altijd aangesproken worden.

  Veilig sportklimaat
  Als bestuur is dit een onwijs belangrijk onderwerp, waar we de komende jaren op willen focussen. Bestuur heeft de hulp ingeschakeld van de raad van advies om hierin mee te denken. Er zijn al stappen gemaakt, maar we merken dat met het groter worden van de club er steeds meer behoefte is aan het borgen van een veilig klimaat, waar onze cultuur en gedrag een belangrijk onderdeel van zijn. Tegelijk melden we dat we erg blij zijn met een team vertrouwenspersonen, die hier onderdeel van zijn!  

  Beach locatie 

  De beach-locatie is  onwijs ontwikkeld maar er zijn zeker nog stappen te maken zoals boarding, ballennetten en een goede event kalender vullen. Hiervoor ligt wel al een stappenplan klaar.   

  Al met al zijn we als vereniging zichtbaar in ontwikkeling in positieve zin. Het bestuur wil alle betrokkenen bedanken. Wij wensen iedereen een gezond en mooi 2024 en veel plezier in de sport.  

  -Let’s do it together- 

   Het bestuur 

Meer nieuws

Vacature

Vacature boekhouder

Word onze boekhouder Wil jij als Boekhouder bij Volley2B een cruciale rol spelen in het professionaliseren van onze financiële administratie? Grijp deze kans om bij

Lees verder »
Evenementen

Pubquiz

Pubquizzz Ben je klaar voor een avond vol uitdagingen, gezelligheid en kennisdeling? Op 9 maart 2024 organiseert amateurvolleybalvereniging Volley2b een unieke pubquiz in het sfeervolle

Lees verder »
Update

Het bestuur zoekt jou!

Het bestuur is op zoek Hieronder tref je een dringende oproep van het bestuur van Volley2b. Oproep bestuur Beste leden, Wat zijn we ontzettend blij

Lees verder »
Evenementen

Volley2b Bedrijventoernooi 2024

Bedrijventoernooi 2024 groot succes Maarliefst 18 teams streden op donderdag 15 februari voor de eretitel tijdens het Bedrijventoernooi Het jaarlijkse Bedrijventoernooi was een mooi event

Lees verder »