Nieuwjaarsborrel

Het begin van 2024 is een perfecte gelegenheid om terug te kijken op de successen en uit te kijken naar nieuwe avonturen. Daarom nodigt Volley2b u van harte uit voor onze sprankelende Nieuwjaarsborrel op 5 januari 2024. Deze feestelijke bijeenkomst zal plaatsvinden in het gezellige sportcafé ‘T Ackerfietje, de Ackers, en start om 20:00 uur. De avond staat in het teken van het vieren van onze winterkampioenen, die met hun uitzonderlijke prestaties de club op de kaart hebben gezet. Hun toewijding en sportieve prestaties verdienen een bijzondere erkenning, en wat is een beter moment dan deze feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst?

Proost op nieuwe uitdagingen en successen

Na de huldiging van onze gewaardeerde kampioenen, zullen we samen het nieuwe jaar inluiden met een toast. Deze nieuwjaarsborrel biedt een prachtige kans voor alle leden van Volley2b om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en samen te proosten op toekomstige overwinningen en vreugdevolle momenten. Het is een avond voor spelers, coaches, vrijwilligers, supporters en iedereen die de volleybalgemeenschap een warm hart toedraagt. Laat ons het glas heffen op een jaar vol sportieve hoogtepunten, persoonlijke groei en onverbrekelijke teamgeest.


Mis deze feestelijke nieuwjaarsborrel niet en wees getuige van de huldiging van onze kampioenen. Wij hopen je te mogen verwelkomen op 5 januari 2024 in sportcafé ‘T Ackerfietje om 20:00 uur voor een onvergetelijke start van het nieuwe jaar! 🥂🏐🎆

Meer nieuws

Vacature

Vacature boekhouder

Word onze boekhouder Wil jij als Boekhouder bij Volley2B een cruciale rol spelen in het professionaliseren van onze financiële administratie? Grijp deze kans om bij

Lees verder »
Evenementen

Pubquiz

Pubquizzz Ben je klaar voor een avond vol uitdagingen, gezelligheid en kennisdeling? Op 9 maart 2024 organiseert amateurvolleybalvereniging Volley2b een unieke pubquiz in het sfeervolle

Lees verder »
Update

Het bestuur zoekt jou!

Het bestuur is op zoek Hieronder tref je een dringende oproep van het bestuur van Volley2b. Oproep bestuur Beste leden, Wat zijn we ontzettend blij

Lees verder »
Evenementen

Volley2b Bedrijventoernooi 2024

Bedrijventoernooi 2024 groot succes Maarliefst 18 teams streden op donderdag 15 februari voor de eretitel tijdens het Bedrijventoernooi Het jaarlijkse Bedrijventoernooi was een mooi event

Lees verder »