Nieuwjaarsborrel

Het begin van 2024 is een perfecte gelegenheid om terug te kijken op de successen en uit te kijken naar nieuwe avonturen. Daarom nodigt Volley2b u van harte uit voor onze sprankelende Nieuwjaarsborrel op 5 januari 2024. Deze feestelijke bijeenkomst zal plaatsvinden in het gezellige sportcafé ‘T Ackerfietje, de Ackers, en start om 20:00 uur. De avond staat in het teken van het vieren van onze winterkampioenen, die met hun uitzonderlijke prestaties de club op de kaart hebben gezet. Hun toewijding en sportieve prestaties verdienen een bijzondere erkenning, en wat is een beter moment dan deze feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst?

Proost op nieuwe uitdagingen en successen

Na de huldiging van onze gewaardeerde kampioenen, zullen we samen het nieuwe jaar inluiden met een toast. Deze nieuwjaarsborrel biedt een prachtige kans voor alle leden van Volley2b om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en samen te proosten op toekomstige overwinningen en vreugdevolle momenten. Het is een avond voor spelers, coaches, vrijwilligers, supporters en iedereen die de volleybalgemeenschap een warm hart toedraagt. Laat ons het glas heffen op een jaar vol sportieve hoogtepunten, persoonlijke groei en onverbrekelijke teamgeest.


Mis deze feestelijke nieuwjaarsborrel niet en wees getuige van de huldiging van onze kampioenen. Wij hopen je te mogen verwelkomen op 5 januari 2024 in sportcafé ‘T Ackerfietje om 20:00 uur voor een onvergetelijke start van het nieuwe jaar! 🥂🏐🎆

Meer nieuws

Evenementen

Beach toernooi

Beachtoernooi 22 juni Welkom bij het ultieme zomerevenement! Ben je klaar voor een onvergetelijke dag vol zon, zand en spektakel? Volley2B nodigt je uit voor

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Nieuwe interim voorzitter

Volley2b krijgt een nieuwe interim voorzitter Zoals veel leden reeds weten, is Volley2b actief op zoek naar een nieuwe voorzitter, een proces dat nog enige

Lees verder »
Scheidsrechters

Uitbreiding verenigingsexperts

Twee nieuwe verenigingsexperts voor het opleiden, begeleiden en ondersteunen van onze scheidsrechters. Rick en Jeremy gefeliciteerd Vandaag 20 april hebben Rick en Jeremy de licentie

Lees verder »
Evenementen

Zitvolleybal evenement

Zitvolleybal Event – 17 mei Kom ook deelnemen of naar de wedstrijden van de zitvolleybalteams tegen HS1 en DS1 kijken! disclaimer; de foto van de

Lees verder »
Update

leveringsplicht scheidsrechters

Leveringsplicht scheidsrechters – Nieuw beleid Uitbreiding aantal regio scheidsrechters is nodig! In overleg met het bestuur is besloten om vanaf komend seizoen de leveringsplicht voor

Lees verder »