Verplaatsing spelletjesavond

We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons geplande evenement op 18 november te verplaatsen naar 9 december.

Waarom een andere datum?

Deze verandering stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van jullie kunnen deelnemen en samen met ons kunnen genieten van een dag vol spelletjes en gezelligheid. We begrijpen dat jullie wellicht al plannen hadden gemaakt voor 18 november, en we hopen van harte dat jullie deze nieuwe datum vrij kunnen houden.

Jullie aanwezigheid betekent veel voor ons, en we kunnen niet wachten om samen met jullie een geweldige tijd te beleven op 9 december. Noteer deze nieuwe datum in je agenda en bereid je voor op een dag vol plezier en vertier!

Mocht je nog leuke spelletjes in huis hebben en deze graag willen meenemen, stuur dan een mail naar ec@volley2b.nl!

Bedankt voor jullie begrip, en we kijken ernaar uit om jullie op 9 december te verwelkomen voor een onvergetelijk evenement.

Met vriendelijke groet,

De EC

Meer nieuws

Evenementen

Spelletjesavond verplaatst

Verplaatsing spelletjesavond We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons

Lees verder »
Vacature

Vacature communicatie coördinator

Word communicatievrijwilliger Bij Volley2b zetten we grote stappen richting professionalisering en verbeterde communicatie staat hoog op onze agenda. Hiervoor zoeken we enthousiaste ouders en leden

Lees verder »