Verplaatsing spelletjesavond

We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons geplande evenement op 18 november te verplaatsen naar 9 december.

Waarom een andere datum?

Deze verandering stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van jullie kunnen deelnemen en samen met ons kunnen genieten van een dag vol spelletjes en gezelligheid. We begrijpen dat jullie wellicht al plannen hadden gemaakt voor 18 november, en we hopen van harte dat jullie deze nieuwe datum vrij kunnen houden.

Jullie aanwezigheid betekent veel voor ons, en we kunnen niet wachten om samen met jullie een geweldige tijd te beleven op 9 december. Noteer deze nieuwe datum in je agenda en bereid je voor op een dag vol plezier en vertier!

Mocht je nog leuke spelletjes in huis hebben en deze graag willen meenemen, stuur dan een mail naar ec@volley2b.nl!

Bedankt voor jullie begrip, en we kijken ernaar uit om jullie op 9 december te verwelkomen voor een onvergetelijk evenement.

Met vriendelijke groet,

De EC

Meer nieuws

Nieuws

Save the Date

Voor in de agenda’s. Beste leden en ouders, Via deze weg willen we al een aantal data aan jullie communiceren. Graag aandacht voor de start

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Vacature Secretaris

Word jij onze secretaris Ben jij iemand die een warm hart heeft voor het verenigingsleven? In verband met het vertrek van onze huidige secretaris Lisette

Lees verder »
Beachvolleybal

Volley2Beach: zomerupdate!

Volley2Beach: zomerupdate! In dit bericht een update over het beachseizoen tot nu toe en informatie over het gebruik van de velden in de komende maanden!

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »