TRAKA Nederland nieuwe partner

Sinds enkele weken is TRAKA een nieuwe partner van onze vereniging. 

Traka Nederland is trots om zich vanaf nu sponsor te mogen noemen van Volley2b. Traka Nederland is onderdeel van Assa Abloy en zijn gevestigd aan de Leeuwenhoekstraat in Berkel en Rodenrijs. Wij zijn leverancier van Intelligente Sleutel – en Asset Beheersystemen

Eerder dit jaar hebben wij voor het eerst meegedaan aan het Bedrijventoernooi, welke door Volley2b wordt georganiseerd. Eén van onze collega’s, Olaf Pieterse, heeft ons weten te enthousiasmeren voor deelname aan dit toernooi, wat wij als een succes hebben ervaren.

Wij zijn voorstander van het organiseren van evenementen om zo met de collega’s onderling ook in andere omstandigheden samen te zijn en samen activiteiten te ontplooien. Geweldig mooi dat bewegen en plezier maken een wezenlijk onderdeel is, en leden zo gezond en fit houdt. Een mooie bijkomstigheid is ook, dat onze collega’s door deelname aan activiteiten, andere mensen en bedrijven kunnen ontmoeten en leren kennen. Mede door dit toernooi hebben wij nu besloten om Sponsor te worden van Volley2b.

Vanuit ons moederbedrijf Assa Abloy wordt al jaren gestimuleerd om regionale of lokale initiatieven te ondersteunen. In het verleden hebben wij zo verschillende verenigingen ondersteund, zo nu ook Volley2b, zo willen we onze maatschappelijke bijdrage doen aan deze club. Traka heeft besloten om zich de komende drie jaar te verbinden aan Volley2b en hoopt op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan het financieel gezond houden van deze mooie, bloeiende vereniging.

Wij hopen het bestuur en de leden de komende jaren te ontmoeten, deel te nemen aan de te ontplooien activiteiten en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Meer nieuws

Evenementen

Spelletjesavond verplaatst

Verplaatsing spelletjesavond We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons

Lees verder »
Vacature

Vacature communicatie coördinator

Word communicatievrijwilliger Bij Volley2b zetten we grote stappen richting professionalisering en verbeterde communicatie staat hoog op onze agenda. Hiervoor zoeken we enthousiaste ouders en leden

Lees verder »