TRAKA Nederland nieuwe partner

Sinds enkele weken is TRAKA een nieuwe partner van onze vereniging. 

Traka Nederland is trots om zich vanaf nu sponsor te mogen noemen van Volley2b. Traka Nederland is onderdeel van Assa Abloy en zijn gevestigd aan de Leeuwenhoekstraat in Berkel en Rodenrijs. Wij zijn leverancier van Intelligente Sleutel – en Asset Beheersystemen

Eerder dit jaar hebben wij voor het eerst meegedaan aan het Bedrijventoernooi, welke door Volley2b wordt georganiseerd. Eén van onze collega’s, Olaf Pieterse, heeft ons weten te enthousiasmeren voor deelname aan dit toernooi, wat wij als een succes hebben ervaren.

Wij zijn voorstander van het organiseren van evenementen om zo met de collega’s onderling ook in andere omstandigheden samen te zijn en samen activiteiten te ontplooien. Geweldig mooi dat bewegen en plezier maken een wezenlijk onderdeel is, en leden zo gezond en fit houdt. Een mooie bijkomstigheid is ook, dat onze collega’s door deelname aan activiteiten, andere mensen en bedrijven kunnen ontmoeten en leren kennen. Mede door dit toernooi hebben wij nu besloten om Sponsor te worden van Volley2b.

Vanuit ons moederbedrijf Assa Abloy wordt al jaren gestimuleerd om regionale of lokale initiatieven te ondersteunen. In het verleden hebben wij zo verschillende verenigingen ondersteund, zo nu ook Volley2b, zo willen we onze maatschappelijke bijdrage doen aan deze club. Traka heeft besloten om zich de komende drie jaar te verbinden aan Volley2b en hoopt op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan het financieel gezond houden van deze mooie, bloeiende vereniging.

Wij hopen het bestuur en de leden de komende jaren te ontmoeten, deel te nemen aan de te ontplooien activiteiten en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Meer nieuws

Evenementen

Beach toernooi

Beachtoernooi 22 juni Aloha meld je snel aan voor het beachtoernooi Aloha! Het is weer die tijd van het jaar – tijd voor zon, zand

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Nieuwe interim voorzitter

Volley2b krijgt een nieuwe interim voorzitter Zoals veel leden reeds weten, is Volley2b actief op zoek naar een nieuwe voorzitter, een proces dat nog enige

Lees verder »
Scheidsrechters

Uitbreiding verenigingsexperts

Twee nieuwe verenigingsexperts voor het opleiden, begeleiden en ondersteunen van onze scheidsrechters. Rick en Jeremy gefeliciteerd Vandaag 20 april hebben Rick en Jeremy de licentie

Lees verder »
Evenementen

Zitvolleybal evenement

Zitvolleybal Event – 17 mei Kom ook deelnemen of naar de wedstrijden van de zitvolleybalteams tegen HS1 en DS1 kijken! disclaimer; de foto van de

Lees verder »
Update

leveringsplicht scheidsrechters

Leveringsplicht scheidsrechters – Nieuw beleid Uitbreiding aantal regio scheidsrechters is nodig! In overleg met het bestuur is besloten om vanaf komend seizoen de leveringsplicht voor

Lees verder »