Gesprekken samenwerking

In Lansingerland is een nieuw hoofdstuk begonnen in de wereld van sport en gemeenschap. Ontdek hoe Volley2b en BVCB, twee lokale sportverenigingen, de handen ineen slaan om de samenwerking tussen sportclubs in onze regio te versterken. Leer meer over onze visie, doelen en de eerste stappen op weg naar een hechtere sportieve gemeenschap in Lansingerland.

In Lansingerland zijn de eerste stappen gezet naar een hechtere samenwerking tussen lokale sportverenigingen. Volley2b heeft onlangs een constructief gesprek gevoerd met Bergschenhoekse Voetbalvereniging BVCB, met als doel onze samenwerking te versterken.

Een Visie voor Samenwerking

De gemeente Lansingerland koestert de wens om sportverenigingen in de regio dichter bij elkaar te brengen. Dit streven naar samenwerking is niet alleen een wens van de gemeente maar ook een kans voor sportclubs om elkaar te versterken.

Een Nieuw Hoofdstuk met BVCB

Ons recente gesprek met BVCB was veelbelovend. We hebben ervaringen gedeeld en ideeën uitgewisseld over hoe we samen de sport in Lansingerland kunnen verbeteren. BVCB, met hun passie voor voetbal, staat open voor het verkennen van mogelijkheden om deze visie te verwezenlijken.

Samen Sterker

Bij Volley2b geloven we dat we samen met BVCB en andere verenigingen onze sportieve activiteiten kunnen verbeteren. Denk aan gezamenlijke evenementen en initiatieven die onze lokale sportgemeenschap kunnen verrijken.

De Toekomst Tegemoet

Dit eerste gesprek met BVCB markeert het begin van onze samenwerkingsinspanningen. In de komende maanden hopen we vergelijkbare gesprekken te voeren met andere sportverenigingen in Lansingerland. Samen zullen we de visie van de gemeente verwezenlijken en een sterke sportgemeenschap opbouwen.

Word Vervolgd

Houd ons in de gaten terwijl we onze samenwerking met BVCB en andere sportverenigingen in Lansingerland verder ontwikkelen. Samen kunnen we onze lokale sportgemeenschap versterken en laten groeien. We kijken uit naar de spannende toekomst die voor ons ligt!

Dit is nog maar het begin, en we kijken ernaar uit om met elke sportvereniging in Lansingerland te spreken en samen te werken aan een bloeiende sportgemeenschap.

Meer nieuws

Evenementen

Zitvolleybal Event!

Zitvolleybal Event – 17 mei Kom ook deelnemen of naar de wedstrijden van de zitvolleybalteams tegen HS1 en DS1 kijken! Kom en ontmoet de Nederlandse

Lees verder »
Update

leveringsplicht scheidsrechters

Leveringsplicht scheidsrechters – Nieuw beleid Uitbreiding aantal regio scheidsrechters is nodig! In overleg met het bestuur is besloten om vanaf komend seizoen de leveringsplicht voor

Lees verder »
kleding / materiaal

kleding@volley2b.nl

Wedstrijdkleding. Heb je al een wedstrijd tenue voor komend seizoen? Kom langs of bestel! Nieuwe spelers in de jeugd/senioren en recreanten en spelers die van

Lees verder »
Update

Seizoen nominaties binnen

Stem nu: op de genomineerden voor de seizoensnominaties 2023/2024 We zijn ontzettend blij met al jullie nominaties voor dit afgelopen seizoen. Er zijn nominaties vanuit

Lees verder »
Beachvolleybal

Beachtrainers 2024 in actie!

Beachtrainers in actie! Afgelopen woensdag is voor vier van onze beachtrainers het seizoen al van start gegaan. Monica, Joyce, Frank en Sander deden mee aan

Lees verder »