Gesprekken samenwerking

In Lansingerland is een nieuw hoofdstuk begonnen in de wereld van sport en gemeenschap. Ontdek hoe Volley2b en BVCB, twee lokale sportverenigingen, de handen ineen slaan om de samenwerking tussen sportclubs in onze regio te versterken. Leer meer over onze visie, doelen en de eerste stappen op weg naar een hechtere sportieve gemeenschap in Lansingerland.

In Lansingerland zijn de eerste stappen gezet naar een hechtere samenwerking tussen lokale sportverenigingen. Volley2b heeft onlangs een constructief gesprek gevoerd met Bergschenhoekse Voetbalvereniging BVCB, met als doel onze samenwerking te versterken.

Een Visie voor Samenwerking

De gemeente Lansingerland koestert de wens om sportverenigingen in de regio dichter bij elkaar te brengen. Dit streven naar samenwerking is niet alleen een wens van de gemeente maar ook een kans voor sportclubs om elkaar te versterken.

Een Nieuw Hoofdstuk met BVCB

Ons recente gesprek met BVCB was veelbelovend. We hebben ervaringen gedeeld en ideeën uitgewisseld over hoe we samen de sport in Lansingerland kunnen verbeteren. BVCB, met hun passie voor voetbal, staat open voor het verkennen van mogelijkheden om deze visie te verwezenlijken.

Samen Sterker

Bij Volley2b geloven we dat we samen met BVCB en andere verenigingen onze sportieve activiteiten kunnen verbeteren. Denk aan gezamenlijke evenementen en initiatieven die onze lokale sportgemeenschap kunnen verrijken.

De Toekomst Tegemoet

Dit eerste gesprek met BVCB markeert het begin van onze samenwerkingsinspanningen. In de komende maanden hopen we vergelijkbare gesprekken te voeren met andere sportverenigingen in Lansingerland. Samen zullen we de visie van de gemeente verwezenlijken en een sterke sportgemeenschap opbouwen.

Word Vervolgd

Houd ons in de gaten terwijl we onze samenwerking met BVCB en andere sportverenigingen in Lansingerland verder ontwikkelen. Samen kunnen we onze lokale sportgemeenschap versterken en laten groeien. We kijken uit naar de spannende toekomst die voor ons ligt!

Dit is nog maar het begin, en we kijken ernaar uit om met elke sportvereniging in Lansingerland te spreken en samen te werken aan een bloeiende sportgemeenschap.

Meer nieuws

Nieuws

Save the Date

Voor in de agenda’s. Beste leden en ouders, Via deze weg willen we al een aantal data aan jullie communiceren. Graag aandacht voor de start

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Vacature Secretaris

Word jij onze secretaris Ben jij iemand die een warm hart heeft voor het verenigingsleven? In verband met het vertrek van onze huidige secretaris Lisette

Lees verder »
Beachvolleybal

Volley2Beach: zomerupdate!

Volley2Beach: zomerupdate! In dit bericht een update over het beachseizoen tot nu toe en informatie over het gebruik van de velden in de komende maanden!

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »