Volley2beach in 2023

We kunnen beachvolleyballen! De eerste 100 kinderen maakten tijdens de Koningsspelen al kennis met onze locatie. In dit bericht lees je meer over inschrijven, trainingen, clubavonden, een trainersworkshop en het programma vanaf dinsdag 9 mei!

Beachtrainingen

Deze zomer werken we met 8 weken beachtraining. Op maandag 15 mei start de eerste week en het loopt door tot aan de zomervakantie. Schrijf je uiterlijk woensdag 10 mei in met dit formulier: https://forms.gle/Ro2EVWgvJE1ekCCM7. Kosten voor de trainingen zijn €30 voor leden van Volley2B, dit is inclusief het beachlidmaatschap.

Op basis van de aanmeldingen en beschikbare trainers vormen we groepen, deze communiceren we uiterlijk in het weekend voor de eerste trainingen. Het volledige beachschema inclusief de trainingsopties en verdere informatie over de trainingen vind je op deze pagina.

Beachlidmaatschap en clubavonden

Niet trainen, wel beachvolleyballen? Voor senioren, recreanten en jeugd is er een wekelijkse clubavond waar we georganiseerd vrij spelen. Een clubavond betekent: vrije inloop, ter plekke is er een systeem waardoor je zoveel mogelijk leuke potjes speelt en vooral je vaste Volley2B-avond deze zomer! Ook kun je op momenten dat er velden vrij zijn deze weer gaan reserveren. Wil je deze zomer velden reserveren of potjes spelen op een clubavond? Zorg dan dat je je via ditzelfde formulier aanmeldt voor het beachlidmaatschap: €10 voor leden van Volley2B.

1e clubavonden + trainersworkshop!

Na de meivakantie is de 1e week beachvolleybal. Het programma!
– Dinsdag 9 mei 19.30 uur: Clubavond Recreanten + Trainersworkshop (info en aanmelden!)
– Woensdag 10 mei 19.30 uur: Clubavond Senioren
– Vrijdag 12 mei 18.00 uur: Clubavond Jeugd

De CMV-groepen trainen 10 en 17 mei nog door in de zaal.

Locatie-update

De velden en het terras liggen er prachtig bij. Ook de container staat er weer, in afwachting van het helaas tot eind mei vertraagde Paviljoen. Klaar voor een zomer beachvolleybal en gezelligheid!

Organisatie & contributies

Er zijn al veel leden die een handje helpen met de voorbereidingen voor het beachseizoen. Van de locatie tot Paviljoen, tot Koningsspelen tot CMV of administratie. Wil je ook een groep training geven? Helpen een toernooi organiseren? Of een ander idee? Alles over hoe we Volley2Beach willen gaan organiseren en een totaaloverzicht van contributies vind je op deze pagina.

Heb je vragen? Mail ons via

Meer nieuws

Evenementen

Spelletjesavond verplaatst

Verplaatsing spelletjesavond We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze evenementplanning. Vanwege diverse omstandigheden hebben we besloten om ons

Lees verder »
Vacature

Vacature communicatie coördinator

Word communicatievrijwilliger Bij Volley2b zetten we grote stappen richting professionalisering en verbeterde communicatie staat hoog op onze agenda. Hiervoor zoeken we enthousiaste ouders en leden

Lees verder »