Nieuwsbrief-special: BEACH

Het zaalseizoen 23/24 nadert het einde, tijd om vooruit te kijken naar Volley2beach 2024!

2023: veel gebeurd!

Eerst een korte terugblik op Volley2beach in 2023, een jaar waarin heel veel gebeurd is. Begin 2023 zaten we immers nog op een andere locatie. Een verhuizing met een missie voor de komende jaren: “Het creëren van een aantrekkelijke sportlocatie die het hart vormt voor beachvolleybal en andere beachsporten in Lansingerland. Een leuke en veilige plek met een divers aanbod aan activiteiten voor de leden van Volley2b én voor sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere geïnteresseerden die buiten actief en sociaal bezig willen zijn.”

2023 was een mooi beachjaar

Doelstellingen in cijfers

Daar zijn we nog niet, maar de eerste stappen zijn gezet. Belangrijk is uiteraard het gebruik door leden. Inschatting is dat ongeveer 75% een bezoek heeft gebracht aan de locatie en dat er totaal 9.000 sporturen gemaakt zijn. Naast OpenAir fitness is er ook beachtennis gespeeld, hebben we 5 sponsoren aan ons gebonden en is er een succesvol bedrijventoernooi geweest met BDO. Mede daardoor heeft Volley2beach positief bijgedragen aan de Volley2b begroting.

Plannen 2024!

Prima resultaten volgens ons gezien ook de vertraging van de oplevering van de locatie en clubhuis. Ambitie komend jaar is het weer iets beter te doen met op de planning:

Beachvolleybal training: 8 weken in de periode tussen de mei- en zomervakantie (uitnodiging volgt in de komende weken);

Trainersworkshop: 2x in samenwerking met Beach Club Rotterdam (voor meer info en inschrijving zie deze LINK, schrijf je snel in, het aantal aanmeldingen loopt hard);

Clubavonden: (met bardienst) voor jeugd, recreanten en senioren;

Toernooien: 3e divisie op 29/30 juni en JBC (jeugd) op 1/2 juni en 22/23 juni.

Top evenementen

En last but not least een groot beachvolleybaltoernooi voor bedrijven/familie/vrienden op zaterdag 6 juli 2024. Met eten en live muziek op de beachlocatie voor wie wilt. Nadere informatie volgt, maar stel een leuk team samen, meld je aan en zorg dat je erbij bent! Aanmelden via deze LINK; tot en met 30 april met vroegboekkorting.

Verder de Koningsspelen, gymlessen van middelbare scholen, vrij spelen, bedrijventoernooien en nog veel meer. Direct na de Olympische Spelen zal in Nederland dit jaar ook het EK Beach gespeeld worden, dus een zomer vol met mooie beachvolleybal evenementen.

Nadere informatie volgt via https://www.volley2b.nl/beachvolleybal/, de nieuwsbrief en de socials.

Help je mee?

Met de welbekende oproep! Al deze activiteiten zullen niet plaats kunnen vinden zonder jullie hulp. Een groepje training geven, een keer bardienst, klussen op het terrein, werven van sponsoren of helpen bij een toernooi. Kijk op onze vacaturelijst voor mogelijkheden om te helpen, heb je ideeën of vragen: info@volley2beach.nl

Op naar een mooi jaar op de beach!

Meer nieuws

Nieuws

Save the Date

Voor in de agenda’s. Beste leden en ouders, Via deze weg willen we al een aantal data aan jullie communiceren. Graag aandacht voor de start

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Vacature Secretaris

Word jij onze secretaris Ben jij iemand die een warm hart heeft voor het verenigingsleven? In verband met het vertrek van onze huidige secretaris Lisette

Lees verder »
Beachvolleybal

Volley2Beach: zomerupdate!

Volley2Beach: zomerupdate! In dit bericht een update over het beachseizoen tot nu toe en informatie over het gebruik van de velden in de komende maanden!

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »