• Onze Volleybal afdelingen

  Senioren volleybal (vanaf 18 jr)
  Gezellige en sportieve avonden tijdens de trainingen. Spanning en Passie op zaterdag bij de wedstrijden. Volley2b is een veelzijdige vereniging met leden uit Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en omgeving. Gezelligheid en prestaties gaan bij ons hand in hand. Wij hebben trainings- en wedstrijdgroepen voor alle leeftijden en niveaus.
  Onze Dames en Heren 1 en Heren 2 spelen promotie klasse, maar we hebben ook teams in de eerste, tweede en derde klasse.
  Voor vragen kun je contact opnemen met senioren@volley2b.nl

  Jeugd volleybal (12-18 jr)
  Volley2b heeft een bloeiende jeugdafdeling met meer dan 100 leden in de leeftijd van 12-18 jaar. Wij bieden hen plezier, beleving en ontwikkeling in de volleybal sport. Door de omvang van onze afdeling kan er voor elk jeugdlid op passend niveau, een leuk en uitdagend team gevonden worden. Onze 13 jeugdteams trainen 2 x per week en spelen hun wedstrijden op zaterdag in de Nevobo competitie Zuid.

  De indeling in teams hangt oa. af van de leeftijd en niveau van volleyballen. C-jeugd 12-14 jaar, B-jeugd is 14-16 jaar en A-jeugd 16-18 jaar

  Het spel wordt gespeeld op een veld met 6 spelers en stap voor stap wordt er in de trainingen en wedstrijden gewerkt naar het volgende leeftijds niveau en de daarbij behorende uitdagingen. De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers, maar ook oudere jeugdleden zijn betroken bij de trainingen van de jongere jeugd.
  Voor vragen kun je contact opnemen met jeugd@volley2b.nl

  Cool Moves Volley (CMV 6-12 jr)
  Via verschillende niveaus leer je, op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen.

  Al op jonge leeftijd kun je bij volleybal vereniging Volley2b kennis maken met het volleyballen. Op onze CMV-trainingen kun je kennis maken met dit leuke balspel. Vanaf 6-7 jaar begint de 'voorbereiding' op het volleyballen de nadruk te krijgen. Je zult oefenen in vangen, gooien, serveren en draaien in het veld. Dit volleybal spel heet Cool Moves Volley (CMV).
  Voor meer informatie? Mail naar jeugd@volley2b.nl

  Volleybal Speel- Leertuin (4-7 jr)
  Sinds januari 2017 zijn we weer van start gegaan met de volleybal Speel- Leertuin waar kinderen in de leeftijd 4 t/m 7 jaar kunnen kennismaken met de eerste beginselen van het volleybal. Tijdens de trainingen worden ze sportief uitgedaagd op het gebied van lopen, rennen, springen, rollen, vangen en gooien. Daarnaast gaan we met de oudste kinderen steeds meer oefenen op CMV-niveau 1. Dit is het allereerste 'wedstrijd' niveau.

  Voor meer informatie? Mail naar speeltuin@volley2b.nl

  Recreanten volleybal
  Volley2b vindt het belangrijk dat volleyballers zo lang mogelijk binnen hun niveau bij de club kunnen blijven spelen en daar past een gezellige en grote recreatieve afdeling uitstekend in.

  Onze recreanten komen uit heel Lansingerland en omgeving en trainen wekelijks  met elkaar in diverse teams. Na de trainingen is er vaak tijd voor een praatje en een drankje in de kantine.

  Naast trainende recreatieve leden heeft Volley2b meerdere teams (dames, heren en mix) die in verschillende niveau's in de recreatieve poules van de Nevobo wedstrijden spelen. Alle teams trainen in Sporthal de Ackers, de wedstrijden worden ook daar of in de Zijde gespeeld.
  Wil je mee komen doen, mail dan naar info@volley2b.nl

  Volleybal voor beginners (vanaf 18 jr)
  Zin om gezellig samen met anderen het sporten op te pakken en lijkt het je leuk om het volleyballen en de basistechnieken onder de knie te krijgen kom dan ook naar onze startersgroep. Voor deelnemers vanaf 18 jaar die nog niet zoveel ervaring hebben is er elke week een training. Ook voor ouders van onze leden die meer van het spel willen begrijpen is deze training zeer geschikt. 
  Voor meer informatie? Mail naar info@volley2b.nl

  Eerst gratis proeftrainen, dan pas lid worden
  Denk je dat je volleybal misschien wel leuk vindt? Dan kan je er maar op één manier achter komen: gewoon meedoen. Daarom mag je altijd drie proeflessen gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt. Wil je daarna mee blijven volleyballen, dan pas word je lid.

  Competitie of alleen trainen
  Volleybal is een technische sport, daarom zul je bij ons altijd eerst een tijdje mee trainen. Daarna zal iom. de trainer/TC bekeken worden wanneer je ook met wedstrijden kunt starten.

  contact
  Voor vragen of aanmelding proeflessen, neem contact op met info@volley2b.nl