Jumbo Christiaan Veltrop

In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.

Wij vinden sporten en voeding erg belangrijk en dragen actieve sportverenigingen daarom een warm hart toe. Lees hier meer over ons.

Fysio Fitality is een nieuwe Fysiotherapiepraktijk gevestigd in Bergschenhoek. Als praktijk vinden wij het belangrijk om Volley2b niet alleen financieel te ondersteunen maar willen wij meer voor de vereniging en volleyballers kunnen betekenen door hen sport-medisch te ondersteunen. Wij willen betrokken zijn bij de vereniging. Onze passie is het helpen van mensen met blessures en lichamelijke klachten. Als fysiotherapiepraktijk en als sponsor kunnen wij op deze manier hopelijk de vereniging helpen met groeien en daarnaast ook de volleyballers helpen om te herstellen van blessures of deze te voorkomen. Lees hier meer over ons.

Sinds 1968 gevestigd aan de Bergweg Zuid 92A,  Inmiddels, is Autobedrijf Leo van der Wel in Bergschenhoek uitgegroeid tot een gewaardeerd en vertrouwd adres voor in en verkoop van nieuwe en gebruikte Hyundai’s. Met een goed team achter de werkplaatsreceptie en onze getrainde technici in de werkplaats, doen we graag ons best voor u en uw auto ! Lees hier meer over ons.

Fundament Advies is een onafhankelijk financieel dienstverlener voor particuliere en zakelijke klanten in regio Rotterdam. De open en laagdrempelige sfeer van de 3 kantoren vinden onze klanten terug in de manier waarop wij werken. In begrijpelijke taal leggen we uit wat we doen en geven het beste advies. Lees hier meer over ons.

U kunt bij Univé terecht voor al uw particuliere en/of zakelijke verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze bieden wij tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

 Heeft u advies nodig? Neem contact met ons op via 015 – 274 24 24 of via zuidholland@unive.nl.

 U kunt ook bij ons terecht in onze advieswinkels.

Wij laten u weer lachen. Onze specialisten staan garant voor een deskundig advies en een product van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor klikprotheses op implantaten, flexprotheses, protheses met zachte basis, rebasingen en reparaties.

NDee.nl is de IT infra partner van Volley2B. O.a. dankzij NDee.nl beschikken we over goede wifi in onze thuishal. Waarbij de bezoekerswifi gescheiden is van de wifi die we voor ons digitaal wedstrijdformulier gebruiken.