Jumbo Christiaan Veltrop

In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.

Wij vinden sporten en voeding erg belangrijk en dragen actieve sportverenigingen daarom een warm hart toe. Lees hier meer over ons.

Fysio Fitality is een nieuwe Fysiotherapiepraktijk gevestigd in Bergschenhoek. Als praktijk vinden wij het belangrijk om Volley2b niet alleen financieel te ondersteunen maar willen wij meer voor de vereniging en volleyballers kunnen betekenen door hen sport-medisch te ondersteunen. Wij willen betrokken zijn bij de vereniging. Onze passie is het helpen van mensen met blessures en lichamelijke klachten. Als fysiotherapiepraktijk en als sponsor kunnen wij op deze manier hopelijk de vereniging helpen met groeien en daarnaast ook de volleyballers helpen om te herstellen van blessures of deze te voorkomen. Lees hier meer over ons.

Sinds 1968 gevestigd aan de Bergweg Zuid 92A,  Inmiddels, is Autobedrijf Leo van der Wel in Bergschenhoek uitgegroeid tot een gewaardeerd en vertrouwd adres voor in en verkoop van nieuwe en gebruikte Hyundai’s. Met een goed team achter de werkplaatsreceptie en onze getrainde technici in de werkplaats, doen we graag ons best voor u en uw auto ! Lees hier meer over ons.

NDee.nl is de IT infra partner van Volley2B. O.a. dankzij NDee.nl beschikken we over goede wifi in onze thuishal. Waarbij de bezoekerswifi gescheiden is van de wifi die we voor ons digitaal wedstrijdformulier gebruiken.