Dit is de reden dat wij sponsor zijn :

Sinds de start van het bedrijf hebben we altijd een goed gevoel gehad bij het ondersteunen van lokale (sport) verenigingen.

Uiteraard om onze  lokale bekendheid te vergroten, maar zeker niet minder om het feit, om een stukje waardering te geven aan alle vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken.

Mensen die allemaal hun (vrije) tijd en energie vol enthousiasme in sport en organisatie voor lokale zaken steken, waar we met zijn allen plezier aan beleven.

Dat kunnen we erg waarderen.

Volley2B is uiteraard hier ook een goed voorbeeld van : mooie club, met enthousiaste mensen die m.i. de laatste jaren goede overwegingen en keuzes hebben moeten maken om de continuïteit te waarborgen.

Een leuke en levendige sport vereniging, daar willen we graag een steentje aan bijdragen !

Wat willen we bereiken ?

Alleen doe je weinig, samen kan je een hoop bereiken.

In deze veranderende tijden voor de middenstand en winkeliers, wil uiteraard iedere consument een goede prijs prestatie verhouding bij de aankoop van een goed.

Dat lijkt me ook een gezond gegeven, echter hoop ik dat deze consument, die ook graag sport, en plezier beleeft op lokale evenementen ook beseft, dat dit vaak ook mede mogelijk gemaakt wordt door de lokale middenstand en winkelier.

Marktontwikkelingen zullen er altijd zijn, maar hopelijk mag het bovenstaande af en toe een klein stemmetje in het achterhoofd zijn.

Adresgegevens

Bergweg-zuid 92 A
2661CV BERGSCHENHOEK
Tel. 0104189513
Fax 0104613235
Mail werkplaats@leovanderwel.nl