• Recreanten volleybal
  Volley2b vindt het belangrijk dat volleyballers zo lang mogelijk binnen hun niveau bij de club kunnen blijven spelen en daar past een gezellige en grote recreatieve afdeling uitstekend in.

  Onze recreanten komen uit heel Lansingerland en omgeving en trainen wekelijks op dinsdags met elkaar in diverse teams. Na de trainingen is er vaak tijd voor een praatje en een drankje in de kantine.

  Naast trainende recreatieve leden heeft Volley2b meerdere teams (dames, heren en mix) die in verschillende niveau's in de recreatieve poules van de Nevobo wedstrijden spelen. Alle teams trainen op dinsdag avond in Sporthal de Ackers, de wedstrijden worden op de donderdag in de Zijde gespeeld. 
  Heb al eerder gevolleybald en wil je weer gaan spelen, mail dan naar info@volley2b.nl 

   

  Daarnaast hebben wij een startersgroep;

  Startersgroep
  Zin om gezellig samen met anderen het sporten op te pakken en lijkt het je leuk om het volleyballen en de basistechnieken onder de knie te krijgen kom dan ook! Elke dinsdag van 21:00-22:30 u in sporthal de Zijde. Voor deelnemers vanaf 18 jaar die nog niet zoveel / geen ervaring hebben is er wekelijks een gezellige training van 1,5 uur. Ook voor ouders van onze leden die meer van het spel willen begrijpen is deze training zeer geschikt.  

  Vanuit de startersgroep is het mogelijk door te stromen naar een wedstrijdgroep.


  Voor meer informatie? Mail naar info@volley2b.nl