Winterkampioenen

Het is formeel nog herfst maar de eerste winterkampioenschappen zijn inmiddels gevierd. De jongens van de C1 en CMV-NIVEAU-5 en de meiden van de C2 zijn eerste geworden in hun poule. Gefeliciteerd trainers en spelers!! En veel succes met de tweede seizoenshelft als jullie een klasse hoger mogen gaan spelen.

 

JONGENS C PAKT HET KAMPIOENSCHAP
Met nog 1 wedstrijd te gaan werd, op zaterdag 1 December, het kampioenschap al binnengehaald door de Jongens van JC1. Na een moeilijk seizoen vorig jaar wisten de Jongens C dit seizoen alle wedstrijden te winnen en lieten ze slechts 1 set liggen. Met een zeer ruime voorsprong sluiten zij de wintercompetitie af. Ook de laatste wedstrijd van 8 December werd met 4-0 gewonnen in eigen huis. Waardoor niets hen meer weerhoudt te promoveren naar de hoofdklasse C. Gedurende het seizoen werd er al geoefend om de spelverdeler van achter te laten komen en te spelen met 3 aanvallers. Naast dat positiespel, zal spelen op een groot veld nu de nieuwe uitdaging worden. Nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen. Op naar het volgende kampioenschap!

 

MEISJES C2 KAMPIOEN
Mc2 bestaat dit jaar uit meiden die al een jaar c competitie hebben gespeeld en een paar meiden uit de cmv niveau 6 en een van het beachen. Al snel bleek dat het een leuke  gezellige groep was die heel snel een team werd. De competitie in de tweede klasse startte erg goed. De eerste 4 wedstrijden werden gewonnen. De tweedejaars C-meiden hadden nu al meer punten gewonnen dan de hele vorige competitie. Op deze manier beloofde het een mooi seizoen te worden! De regel dat de coach een taart moet bakken als de tegenstander onder de 10 blijft hebben de meiden al heel snel geleerd. Coach Gardi heeft al veel verschillende taarten gebakken en slagroom voor de meiden moeten meenemen. De vijfde wedstrijd kregen de meiden meer tegenstand dat was even wennen maar ook de eerste 5 setter werd gewonnen.

Afgelopen zaterdag hebben de meiden weer gewonnen en zijn daarmee kampioen. Van Jeremy kregen de meiden en de coach een mooie oorkonde en een bloem en in de kantine kregen ze een mooie kampioenstaart (dank aan moeder Emy) met champagne. Toen Fabian 'we are the champions' opzette was het feestje compleet. Leuk dat er zoveel ouders bij waren om het kampioenschap te vieren.

 

JONGENS NIVEAU 5 KAMPIOEN
Het jongensteam bestaande uit Sander, Daan, Guus, Kyano en Niek speelt dit jaar niveau 5 in de CMV competitie. Op woensdag en vrijdag trainen de jongens zeer fanatiek onder leiding van Lilou, Iris en Ivana. De jongens weten tijdens de wedstrijden al heel veel in 3en te spelen wat telkens een extra punt oplevert. Het bovenhands serveren konden ze ook al vrij vaak uitproberen en ging soms goed. Dit jaar worden de wedstrijden door de NeVoBo gepland en bijgehouden. Op de app is de stand dan heel goed te zien. De jongens en ouders wisten dus heel goed dat ze afgelopen zaterdag kampioen konden worden.

De eerste set was nog spannend, maar daarna wonnen de jongens overtuigend van de andere teams. ze wisten dit goede spel en de concentratie tot op het laatste punt vast te houden en daarom ook terecht kampioen!

Geplaatst in nieuws.