Dit is de reden dat Fysio Fitality sponsor is;

Fysio Fitality is een nieuwe Fysiotherapiepraktijk gevestigd in Bergschenhoek. Als praktijk vinden wij het belangrijk om Volley2be niet alleen financieel te ondersteunen maar willen wij meer voor de vereniging en volleyballers kunnen betekenen door hen sport-medisch te ondersteunen. Wij willen betrokken zijn bij de vereniging. Onze passie is het helpen van mensen met blessures en lichamelijke klachten. Als fysiotherapiepraktijk en als sponsor kunnen wij op deze manier hopelijk de vereniging helpen met groeien en daarnaast ook de volleyballers helpen om te herstellen van blessures of deze te voorkomen.


Dit is ons beeld van Volley2b;

Een gezellige, sportieve en snelgroeiende vereniging. Leden die door plezier en talent prestaties leveren. Naast de prestatieve insteek heerst er ook een ontspannen en sociale sfeer bij Volley2b. Wij zijn tot nu toe geen onsympathieke volleyballer tegen gekomen.


We dragen deze vereniging een warm hart toe omdat;

Wij merken dat veel enthousiaste en vooral betrokken (bestuurs)leden hun uiterste best doen om Volley2b een plek te laten zijn waar mensen zich thuis, veilig en op hun gemak kunnen voelen. Dit zoals een echte dorpsvereniging is, maar wel met een drive om te presteren, zowel in als buiten het veld. Hier houden wij van.We zouden het leuk vinden als we dit in de toekomst samen weten te bereiken;

Fysio Fitality is, op het moment van dit schrijven, een praktijk in opbouw. De praktijk is nog geen 2 jaar oud en wij willen groeien en nog meer mensen tevreden maken door hen van hun klachten af te helpen. Bij Volley2be zien wij veel mensen hard werken om de vereniging te laten groeien zowel in de breedte als in de hoogte. Eigenlijk zijn dus zowel Fysio Fitality als Volley2be een organisatie met ambitie om te groeien. Meer tevreden cliënten, meer mensen die blessurevrij kunnen volleyballen, meer goede prestaties en vooral meer plezier! Met deze samenwerking hopen wij dit te bereiken.Wat heeft Fysio Fitality nog meer te bieden?

- Inloopspreekuren
Tijdens een inloopspreekuur kunnen leden van Volley2be vrijblijvend advies vragen aan de fysiotherapeuten van Fysio Fitality. Veelal kunnen ze je met een paar tips, adviezen en uitleg over enkele oefeningen al goed helpen. Na een korte screening kunnen ze ook soms adviseren verder specialistische hulp te zoeken bij een therapeut of je huisarts. Dit inloopspreekuur is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden voor leden van Volley2be.

- Lezingen
Als Fysio Fitality hebben wij kennis over blessures en het menselijk lichaam. Deze kennis delen we graag door middel van een lezing aan trainers, ouders en leden van Volley2be. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

Preventie van blessures
Advies over warming-up
Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen (EHBSO)
Fysiologie tijdens volleybal
Biomechanica tijdens volleybal
Welke spieren gebruik je bij welke beweging en hoe is dit trainbaar


- Sport specifieke analyses
Als zorgprofessional hebben we een andere kijk op het bewegen tijdens het volleyballen dan bijvoorbeeld trainers of spelers zelf. Tijdens een sport specifieke analyse kunnen we een rapport opstellen met daarin de mogelijke trainbaarheden en adviezen om de algehele prestatie binnen een team/vereniging te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het landen/afzetten van een sprong, we analyseren welke spiergroepen hiervoor nodig zijn en of deze voldoende getraind zijn binnen het team. Indien afwijkend kunnen er specifieke oefeningen gegeven worden om deze te verbeteren.

- Aanwezigheid bij evenementen (EHBSO)
Tijdens evenementen kan Fysio Fitality aanwezig zijn om te assisteren. Je kunt daarbij denken aan EHBSO of sportverzorging. Moet je enkel ingetapet worden voor de wedstrijd? Dan kunnen wij je bij zo'n evenement helpen.


Houd voor al deze diensten de social media en/of mailing van Volley2be en Fysio Fitality in de gaten wanneer deze plaats vinden. Fysio Fitality is ook te volgen met leuke weetjes over het menselijk lichaam en gezondheid op facebook of op hun website. Hier zullen zij ook nieuws brengen over overige activiteiten met betrekking tot de samenwerking.

Tot ziens langs de lijn! Fysio Fitality helpt!

I: www.fysiofitality.nl/ T.: 0630092691 (Dirk)/ 0634535506 (John)
F: www.facebook.com/FysioFitality E.: info@fysiofitality.nl