Fundament financieel advies

Dit is reden dat Fundament samenwerkt met V2B: 
De reden dat fundament met V2B samenwerkt is eigenlijk heel simpel. Wij pretenderen het sportiefste financiële adviesbureau van de Regio te zijn. Wij geloven in de combinatie van sport en business. Wij doen jaarlijks mee aan Alpe D’HuZes en daarnaast sponsoren we verenigingen in de regio. Het enthousiasme van het bestuur sprak ons enorm aan!

Dit is ons beeld van V2B  
Ik ben inmiddels op de club geweest bij een wedstrijd van Heren 1. Wat een belevenis was dat! Ik ben onder de indruk van de sfeer en het niveau. En wat opviel was dat er enorm veel publiek was dat meeleefde. Binnenkort speelt Fundament mee met het bedrijven toernooi. We hebben er nu al zin in.

We zouden het mooi vinden als we dit samen kunnen bereiken in de toekomst:  
Wij hopen op een win - win situatie. Wij hebben samen met het bestuur goed nagedacht hoe we de sponsoring voor beide partijen interessant konden maken. Ik denk dat we daar in geslaagd zijn. En als blijkt dat het plan werkt, dan beleeft zowel Fundament als V2B enorm veel plezier aan elkaar!

Fundament draagt deze vereniging een warm hart toe omdat:  
Fundament draagt V2B een warm hart toe omdat volleybal een prachtige sport is waarbij ook nog een veel bekenden lid zijn van jullie vereniging!
Fundament biedt de vereniging de volgende kans: voor iedere klant die een verenigingslid succesvol doorverwijst naar Fundament en daar klant wordt, krijgt V2B extra budget:
250 euro voor een afgesloten hypotheekaanvraag,
100 euro voor een afgesloten zakelijke verzekeringspolis en
50 euro voor een afgesloten particuliere verzekeringspolis.
een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend, Fundament kan adviseren voor een betere of voordeligere offerte.