• DWF

  hier het stappenplan DWF

   

  DWF-taken Volley2b

  De zaalleiding-start start de tablets op en doet deze in de 3 DWF-zakjes met instructies, waar ook 4 uitslagenbriefjes en een pen in moeten zitten. Leg de zakjes met de tablets aub. pas bij de teltafels als de thuisteams/ scheidsrechter op het veld zijn. tijdens de wedstrijd kunnen de tablets onder het telbord bewaard worden. 

  Taak scheidsrechter + coach of DWF-er + coach voorafgaand aan de wedstrijd

  *Ga naar www.dwf.volleybal.nlen log in het systeem met je eigen nevobo account of anders: digiv2b@volley2b.nl met wachtwoord: Digi1234

  *klik op 'wedstrijden' en zoek de wedstrijd die je klaar wil gaan zetten. kies voor 'standaard team ophalen' en controleer of de juiste speler en coach erin staan. Via 'spelers beheren' iom. de betreffende coach/aanvoerder spelers toevoegen, verwijderen, spelers nummers indien nodig invullen en moet je de aanvoerder en evt. libero aanvinken. Doe dit voor zowel de thuis- als uit teams 

  *Ga via de link 'terug' links bovenaan weer naar de teamgegevens. Daarna kan de teller en scheidsrechter worden toegevoegd en kan deze de kaarten controleren en kunnen de alle aanwezige spelers worden aangevinkt. Als er geen teller met nevobo code is dan kiezen voor: 
  0 niet alle officials zijn aanwezig. Het zoeken naar toegevoegde spelers, coaches en officials (klik op nog te bepalen) kan via voornaam, achternaam en relatie code. 

  *Nadat de scheidsrechter alles gecontroleerd heeft kan de wedstrijd gestart worden door te kiezen voor ‘Resultaat invoeren’ . Let op: daarna kunnen er geen spelers meer toegevoegd worden. 
  Er zal tevens een opmerking komen dat het dan niet meer mogelijk is de wedstrijd live bij te houden, dit is akkoord. Het uitslagen formulier komt alleen naar boven als alles goed is ingevuld. Zo niet dan alles opnieuw nalopen (bijv staat er een aanvoerder staat er op, de aanwezigheid is niet volledig aangevinkt, geen scheids etc).

  @Aanvoerders; geef aub een bonnetje voor een bittergarnituur aan de tegenstanders en bij de wedstrijden van DS1, HS1 en HS2 een consumptie munt aan de scheidsrechter(s). De munten en bonnetjes (op naam van de tegenstander) zitten in een envelop in het DFW-zakje.

  Taak Teller tijdens de wedstrijd

  *schrijf de datum en team-namen op een uitslagen briefje. Houd de scores bij en schrijf setstanden/ evt toegekende straffen en opmerkingen op het uitslagen briefje

  Taak Teller of DWF-er / Scheidsrechter en Aanvoerders na de wedstrijd

  *De teller of DWF-er voert de uitslagen in. Bij seniorenteams de spelers die niet hebben gespeeld van het formulier afhalen. 
  *Controle en akkoord laten geven door scheids en beide aanvoerders en dan versturen via gele knop 'verzenden'. Uitslag briefje bewaren voor het geval het verzenden niet lukt.
  *Bij de link 'uitslagen' aub controleren of de uitslag goed is doorgekomen. Mocht er niet voldoende bereik zijn dan deze taak uitvoeren in 't Ackerfietje. 

  Na de laatste wedstrijd

  De tellers of DWF-er doen de tablets uit en in de doosjes in de laptoptas. De zaalleiding-einde controleert of alles er is. De tas wordt bewaard achter de bar bij Fabian. Alle briefjes aub in de rode DWF map in de laptoptas. Evt problemen graag doorgeven aan dwf@volley2b.nl