• Aan- en Afmelden

  Hoe meld je je aan bij Volley2b
  Wij geven alle geinteresseerden de mogelijkheid om 3 maal (zonder kosten) een proeftraining bij een team te komen doen. Neem hiervoor gerust contact op met info@volley2b.nl

  Via de ledenadministratie kun je een inschrijfformulier aanvragen of via deze link het 'inschrijfformulier' downloaden. Vervolgens kun je je via onderstaande mogelijkheden inschrijven als nieuw lid:

  • Print het toegestuurde inschrijf- en machtigingsformulier uit, vul het in en stuur het per post op naar Irislaan 16, 2651 PR Berkel en Rodenrijs.
  • Vergeet niet bij het retouneren van het formulier om ook een digitale (pas)foto van vnl. het gezicht mee te mailen!
  • Mocht het om de één of andere reden niet lukken het formulier zelf bij de ledenadministratie te bezorgen dan bestaat er de mogelijkheid om het formulier bij de eerstvolgende training aan de trainer te geven.

  Heeft u vragen? Mail dan naar ledenadministratie@volley2b.nl

 • Hoe meld je je af bij Volley2b
  Het lidmaatschap dient schriftelijk of per mail uiterlijk 1 mei bij de ledenadministratie te worden opgezegd. Vindt opzegging na deze datum plaats dan blijft het gehele jaarlijkse contributiebedrag verschuldigd, restitutie bij tussentijdse opzegging is niet mogelijk. Verzoeken om uitzonderingen (bijvoorbeeld verhuizing of langdurige blessure) worden ter beoordeling aan het bestuur voorgelegd (zie 5.5 HH regelement). Je kunt je afmelden bij ledenadministratie@volley2b.nl ovv je naam en het team/groep waarin je speelde.