Volley2b krijgt een nieuwe interim voorzitter

Zoals veel leden reeds weten, is Volley2b actief op zoek naar een nieuwe voorzitter, een proces dat nog enige tijd zal voortduren. Voor de overbruggingsperiode heeft het bestuur Patrick Treffers, speler van Heren 4, bereid gevonden de rol van interim-voorzitter op zich te nemen. Hiermee beschikt Volley2b voor de komende periode over een nieuwe vertegenwoordiger. Het bestuur is zeer  verheugd over de taken die Patrick voorlopig zal gaan vervullen en is vol vertrouwen over de samenwerking. Hieronder volgt een introductie door Patrick zelf.

Introductie Patrick

Met plezier neem ik tijdelijk bij Volley2B de rol als interim-voorzitter op me. Mijn naam is Patrick Treffers, en ik ben enthousiast om deze tijdelijke rol te vervullen en onze club door deze overgangsperiode te leiden.

Mijn volleybalreis begon op mijn 6e, en sindsdien heeft deze sport een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Als actief lid van onze club ben ik al 8 jaar betrokken bij verschillende aspecten van Volley2B. Ik ben niet alleen een speler in de eerste klasse bij heren 4, maar ik heb ook ervaring opgedaan als trainer, wat me een dieper inzicht heeft gegeven in de uitdagingen en kansen binnen onze club.

Gedurende mijn tijd als interim-voorzitter streef ik naar continuïteit, stabiliteit, groei en bovenal naar veiligheid binnen Volley2B. Veiligheid, zowel op als buiten het veld, is van het grootste belang voor ons allemaal. Ik zal ervoor zorgen dat alle nodige maatregelen worden genomen om een veilige omgeving te blijven garanderen voor al onze leden, waarin iedereen met plezier kan volleyballen.

Ik ben me bewust van de diverse behoeften en verwachtingen binnen onze club, en ik sta open voor suggesties, vragen en ideeën van jullie allemaal. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Volley2B goed blijft functioneren tijdens deze overgangsperiode en dat we er straks als club samen sterker uit komen.

Laten we gezamenlijk streven naar een succesvolle periode van mijn interim-voorzitterschap bij Volley2B!

Met sportieve groet,

Patrick Treffers Interim-voorzitter Volley2B

patrick@volley2b.nl

Meer nieuws

Evenementen

Beach toernooi

Beachtoernooi 22 juni Aloha meld je snel aan voor het beachtoernooi Aloha! Het is weer die tijd van het jaar – tijd voor zon, zand

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Nieuwe interim voorzitter

Volley2b krijgt een nieuwe interim voorzitter Zoals veel leden reeds weten, is Volley2b actief op zoek naar een nieuwe voorzitter, een proces dat nog enige

Lees verder »
Scheidsrechters

Uitbreiding verenigingsexperts

Twee nieuwe verenigingsexperts voor het opleiden, begeleiden en ondersteunen van onze scheidsrechters. Rick en Jeremy gefeliciteerd Vandaag 20 april hebben Rick en Jeremy de licentie

Lees verder »
Evenementen

Zitvolleybal evenement

Zitvolleybal Event – 17 mei Kom ook deelnemen of naar de wedstrijden van de zitvolleybalteams tegen HS1 en DS1 kijken! disclaimer; de foto van de

Lees verder »
Update

leveringsplicht scheidsrechters

Leveringsplicht scheidsrechters – Nieuw beleid Uitbreiding aantal regio scheidsrechters is nodig! In overleg met het bestuur is besloten om vanaf komend seizoen de leveringsplicht voor

Lees verder »