Start volleybalseizoen 2023 - 2024

Bijna is het weer zover, dan start het nieuwe volleybal zaalseizoen!

Helaas heeft het trainingsschema veel langer op zich laten wachten dan de bedoeling, omdat er tot aan deze week onduidelijkheid was over de beschikbare zaalruimte.

De trainingen starten vanaf maandag 21 augustus en kunnen zowel in sporthal de Ackers als sporthal de Zijde zijn, kijk dus goed op dit trainingsschema.

Doelen

De wedstrijden beginnen in het weekend van 22-23 september. De CMV-groepen beginnen al zaterdag 16 september met een spelregel ochtend voor spelers en ouders.

Vind hier tevens nogmaals het overzicht teamindelingen. Voor de CMV zijn dit voor nu alleen nog de trainingsgroepen, hun teamindeling komt pas na de start.

In het schema staan een aantal keren gecombineerde trainingen. Dit is in lijn met het technisch Jeugdbeleid zoals vorig jaar door onze professional met de trainers is gemaakt. Er wordt dan gezamenlijk getraind zodat spelers ook, over de teams heen, van elkaar kunnen gaan leren.

Nieuw voor komend seizoen is dat in de weken voorafgaand aan het wedstrijdseizoen alle A-jeugd-, Senioren- en Recreanten teams bezocht zullen worden om met elkaar te spreken over de doelstellingen en een aantal andere belangrijke zaken binnen de vereniging. Voor ouders van de jeugd worden er speciale informatieavonden georganiseerd.
Een planning hiervoor volgt binnenkort.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust even naar tc@volley2b.nl

Meer nieuws

Nieuws

Save the Date

Voor in de agenda’s. Beste leden en ouders, Via deze weg willen we al een aantal data aan jullie communiceren. Graag aandacht voor de start

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Vacature Secretaris

Word jij onze secretaris Ben jij iemand die een warm hart heeft voor het verenigingsleven? In verband met het vertrek van onze huidige secretaris Lisette

Lees verder »
Beachvolleybal

Volley2Beach: zomerupdate!

Volley2Beach: zomerupdate! In dit bericht een update over het beachseizoen tot nu toe en informatie over het gebruik van de velden in de komende maanden!

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »