Alle info over de algemene ledenvergadering

Zoals eerder al bekendgemaakt zal op 31 augustus de ALV plaatsvinden en zal niemand minder dan oud international Peter Blangé langskomen om verder in de strategie te duiken en zijn ervaringen hierbij. Hiervoor willen we alle leden maar uiteraard ook alle ouders uitnodigen om te komen. Er zullen dan ook geen trainingen zijn op deze avond.

Doelen

Inloop vanaf 19.00 uur

– ALV aanvang 19.15 uur

Naar aanleiding van jullie opmerking om meer ruimte voor vragen vanuit de leden te creëren willen wij de ALV anders insteken. Om dit te bewerkstelligen, willen we jullie vragen om de stukken goed voor te bereiden. We zullen dan ook niet meer door de stukken gaan op de ALV, maar juist jullie vragen uitgebreid doornemen. Zo komen we meer écht met elkaar in gesprek.

Deze ALV zullen er verkiezingen voor de kascommissie en voor 3 functies in het bestuur plaatsvinden. Vanuit het bestuur willen wij graag onderstaande 3 kandidaten voorstellen:

– Penningmeester: Tim Eding
– Technisch coördinator: Angela Stigter
– Coördinator beach: Sander Buningh

Tegenkandidaten kunnen zich uiterlijk 29 augustus melden bij de secretaris (secretaris@volley2b.nl).
Aanmelden als kandidaat voor de kascontrolecommissie en reserve kascontrolecommissie mag natuurlijk ook (heel graag zelfs).

Mocht je vragen in willen sturen, reacties hebben op een van de stukken, meldt dit dan ook uiterlijk 29 augustus.
Indien je niet in de gelegenheid bent om naar de ALV te komen, vergeet je dan niet tijdig af te melden bij de secretaris (secretaris@volley2b.nl).

Hopelijk tot dan!

Bijlagen:

Agenda

Notulen ALV 09-22

Financiële bijlagen: financieel resultaat en begroting, toelichting resultaat 22/23+voorstel, balans eindeboekjaar, toelichting resultaat voorgaande jaren, verklaring kascommissie

Meer nieuws

Nieuws

Save the Date

Voor in de agenda’s. Beste leden en ouders, Via deze weg willen we al een aantal data aan jullie communiceren. Graag aandacht voor de start

Lees verder »
Vanuit het bestuur

Vacature Secretaris

Word jij onze secretaris Ben jij iemand die een warm hart heeft voor het verenigingsleven? In verband met het vertrek van onze huidige secretaris Lisette

Lees verder »
Beachvolleybal

Volley2Beach: zomerupdate!

Volley2Beach: zomerupdate! In dit bericht een update over het beachseizoen tot nu toe en informatie over het gebruik van de velden in de komende maanden!

Lees verder »
vanuit de TC

Vacature assistent trainers

Vacature: assistent trainers Word assistent-trainer bij onze jeugdteams Wij zijn op altijd zoek naar assistent-trainers voor onze verschillende jeugdteams. Als jij op een doordeweekse dag

Lees verder »